Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
92
53
Merhaba panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim.
IMG-20240509-WA0000.jpg

Ay-Yıldız Çevrimdışı

Ay-Yıldız

Yeni Üye
30 Eki 2017
26

Regal 58R66U01 58'' 146 Ekran Smart 4K Ultra HD TV bu modeli almayı düşünüyorum kullandığı panel hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.​

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,880

Regal 58R66U01 58'' 146 Ekran Smart 4K Ultra HD TV bu modeli almayı düşünüyorum kullandığı panel hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.​

Karma panel kullanılmaktadır kesin bilgi için tv arka kapak etiketi veya kutu üzerindeki etiketin resmini buraya eklemeniz gerekir.

B Çevrimdışı
5 Şub 2019
38
36
Merhaba bugün binada başka bir yerde prizdeki fiş eridiği için yandı.

Bu olaydan sonra benim evdeki TV, Buzdolabı, Çamaşır makinası ve fırın çalışmaz oldu. Hepsinde de schneider marka akım koruyucu priz mevcut.

Sigorta falan atmadı evde. Bir müddet sonra hepsi düzeldi fakat tv sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor.
Açılıştaki Vestel yazısı görünür görünmez tekrar kapanıyor ve açılıyor, kısır döngüde kapanıp açılıyor 2 saniyede bir.

Çözümü nedir acaba, kendim halledebilir miyim servis mi çağırmalı?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Merhaba bugün binada başka bir yerde prizdeki fiş eridiği için yandı.

Bu olaydan sonra benim evdeki TV, Buzdolabı, Çamaşır makinası ve fırın çalışmaz oldu. Hepsinde de schneider marka akım koruyucu priz mevcut.

Sigorta falan atmadı evde. Bir müddet sonra hepsi düzeldi fakat tv sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor.
Açılıştaki Vestel yazısı görünür görünmez tekrar kapanıyor ve açılıyor, kısır döngüde kapanıp açılıyor 2 saniyede bir.

Çözümü nedir acaba, kendim halledebilir miyim servis mi çağırmalı?

B Çevrimdışı
5 Şub 2019
38
36
Anlayamadım hocam, herhangi bir yazılım talep etmiyorum, acaba konuyu yanlış yere mi sormuşum anlamadım

Geri
Üst Alt