BOE, 60Hz, 12 COF, IPSMerhaba panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim.
![]()
ustam kaça aldınız bende almak istiyorum bu tv den araştırıyorum alıcam galibaMerhaba panel bilgisi öğrenebilir miyim
Teşekkür ederim
![]()
Karma panel kullanılmaktadır kesin bilgi için tv arka kapak etiketi veya kutu üzerindeki etiketin resmini buraya eklemeniz gerekir.Regal 58R66U01 58'' 146 Ekran Smart 4K Ultra HD TV bu modeli almayı düşünüyorum kullandığı panel hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Hangi marka paneli kullanıyorlar?Ürünü almadım dah almayı düşünüyorum bu nedenle araştırma içerisindeyim.Karma panel kullanılmaktadır kesin bilgi için tv arka kapak etiketinin veya kutu üzerindeki etiketin resmini buraya eklemeniz gerekir.
Vestel genelde bu markaları kullandı bir kısmını halen kullanıyor boe, panda, hkc, innolux, chot, csot, auo, sakai, lg, samsungHangi marka paneli kullanıyorlar?Ürünü almadım dah almayı düşünüyorum bu nedenle araştırma içerisindeyim.
Panel Hkc Yapısı Fsa Kontrast 5000:1 Cof 12Merhaba ürünün panel bilgisini öğrenebilir miyim teşekkür ederim
![]()
Merhaba bugün binada başka bir yerde prizdeki fiş eridiği için yandı.
Bu olaydan sonra benim evdeki TV, Buzdolabı, Çamaşır makinası ve fırın çalışmaz oldu. Hepsinde de schneider marka akım koruyucu priz mevcut.
Sigorta falan atmadı evde. Bir müddet sonra hepsi düzeldi fakat tv sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor.
Açılıştaki Vestel yazısı görünür görünmez tekrar kapanıyor ve açılıyor, kısır döngüde kapanıp açılıyor 2 saniyede bir.
Çözümü nedir acaba, kendim halledebilir miyim servis mi çağırmalı?
Anlayamadım hocam, herhangi bir yazılım talep etmiyorum, acaba konuyu yanlış yere mi sormuşum anlamadımÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
linkteki konuyu okuyun ve sizden istenilen bilgileri konu altına ekleyin uygun yazılımla tv kurtarmaya çalışırsınız.Anlayamadım hocam, herhangi bir yazılım talep etmiyorum, acaba konuyu yanlış yere mi sormuşum anlamadım