Teşekkür ederim. Son olarak 65QA9700'de kullanılan sakai panel hakkında çok bir bilgi yok. BOE panel ile arasında renk, parlaklık olarak çok fark var mıdır ? Hangisi daha iyidir ? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?Yazdığınız derecelerde renklerde çok solma olacağını sanmıyorum.
Panel Hkc Yapısı Fsa Kontrast 5000:1 Cof 12Merhaba Bu Tvnin Panelini Öğrenebilirmiyim
![]()
BOE ıps panel olduğu için benim tercihimdir parlaklıkta Sakai daha parlaktır güneş ışığını çok alan odada karşıdan rahatlıkla izlenebilir.Teşekkür ederim. Son olarak 65QA9700'de kullanılan sakai panel hakkında çok bir bilgi yok. BOE panel ile arasında renk, parlaklık olarak çok fark var mıdır ? Hangisi daha iyidir ? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Teşekkür Ederim İlk Defa Defa Duydum Nasıl Bir Paneldir BuPanel Hkc Yapısı Fsa Kontrast 5000:1 Cof 12
Uzun zamandır var olan bir paneldir va tabanlı yapıdadır.Teşekkür Ederim İlk Defa Defa Duydum Nasıl Bir Paneldir Bu
Sadece Vestel ve Vestel üretimleri cihazların bilgilerini verebiliyoruz.Merhaba
Arçelik A48 LB 6536 Smart Tv Hangi Panel Acaba
Merak Ettiğim 9 Yıldır Çalışıyor Hiç Arıza Vermedi
![]()
Son Olarak Bu Panel Uzun Ömürlümüdür Kalitelimidir Birde Anakart Nedir Bu CihazdaUzun zamandır var olan bir paneldir va tabanlı yapıdadır.
MB180E_G32 kullanılmakta.Son Olarak Bu Panel Uzun Ömürlümüdür Kalitelimidir Birde Anakart Nedir Bu Cihazda
Tamam Çok Teşekkür EderimMB180E_G32 kullanılmakta.
Panel ömrümden kastınız ledler mi.?
Kişisel deneyim olmakla beraber ledlerden uzun ömür bekliyorsanız ekran parlaklığını %100 yapmayın.! özellikle yaz aylarında
ortam sıcaklığı zaten 35 derecenin üzerinde oluyor birde üzerine ledlerin kendi sıcaklığı eklenince yetersiz kalan soğutma nedeniyle ömürleri erken bitiyor.
Sakai panel![]()
Panel bilgisi alabilir miyim?
Va panel sanırım değil mi?Sakai panel