Evet ua2a panelleri çıkıyor bazen karşımızateşekkür ederim.İPS panel olarak biliyorum.Boe Va tipi panel üretiyor mu? Üretiyorsa vestel Boe nin IPS dışında VA panelini kullanıyor mu?
Evet ua2a panelleri çıkıyor bazen karşımızateşekkür ederim.İPS panel olarak biliyorum.Boe Va tipi panel üretiyor mu? Üretiyorsa vestel Boe nin IPS dışında VA panelini kullanıyor mu?
Tesekkur Ederım saolunBoe panel mb180 ana kart
Evet ua2a panelleri çıkıyor bazen karşımıza
Teşekkür ederim.Fikoloji.resmini paylaştığım TV paneli BOE panel IPS mi yoksa u2va panal mi öğrenme imkanımız olabilir mi?Evet ua2a panelleri çıkıyor bazen karşımıza
HKCMerhaba. Adem hocanın izini süre süre burayı buldum ben de bir bilgi rica edeceğim. Daewoo marka televizyonun panel tipini merak ettim zahmet olmazsa?
![]()
BOE panel 17MB180E anakartMerhaba,
Panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
8940412200115
![]()
LG ıps![]()
Teşekkür ederim.Fikoloji.resmini paylaştığım TV paneli BOE panel IPS mi yoksa u2va panal mi öğrenme imkanımız olabilir mi?
![]()
BOESelamlar, Kolaylıklar dilerim.
A101den aldığımız toshiba tv nin panel bilgisini nereden öğrenebilirim acaba
Ürün Kodu : V10131742
Ürün Adı : TOSHIBA 65UL2163DT 4K SMART 17MB180E_G32
Seri No : 8933756200001
Adem Beyin bu tv hakkındaki incelemesini izlemiş idim, orada 4 farklı panelden üretildiği yazıyor idi, panel özelliklerini de tablo şeklinde vermiş idi. LG panelde panel ömru olarak muhtemel yetersizlik olabileceği izlenimine kapılmış idim. Lg panel olmamasına sevindim. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. nasıl ve nereden sorgulandığını bulamadığım için buradan sormak zorunda kaldım, zahmet verdim. Sağolun.