Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Boe panel
Mb185 ana kart android
Öncelikle teşekkür ederim. Televizyonların panel bilgisine nereden bakıyorsunuz ? Kendi sitesin de yazmıyor da BoE İPS panel olduğu.

@ulkekerem, adamların yetkisi olduğu database girip oradan kontrol ediyorlar herkes giremez.

Panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim teşekkürler.

Screenshot_20220903_154227_com.whatsapp.jpg
BOE panel
17MB185 anakart

IMG-20220903-WA0000.jpg

Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
BOE panel
17MB180E anakart

Ustam Vestel Panel yazılımlarını nasıl bulabiliriz sitedeki dosyada yok Bazı panel dosyaları

Ustam Vestel Panel yazılımlarını nasıl bulabiliriz sitedeki dosyada yok Bazı panel dosyaları

Merhaba, vestel bilg hattı biliyorum fakat nereye soracağımı bilemedim.

2 adet monitör aldım casper marka çift monitör olarak kullanıyorum ama 1 tanesi 1 tık sarı gösteriyor. panellerimi farklı acab dedidm

pane bilgisi verebilecek bir yardım sever arıyorum. Ya da bu konuyu nereye acmalıyım .

WhatsApp-Image-2022-09-04-at-20.30.19.jpg

Merhaba, vestel bilg hattı biliyorum fakat nereye soracağımı bilemedim.

2 adet monitör aldım casper marka çift monitör olarak kullanıyorum ama 1 tanesi 1 tık sarı gösteriyor. panellerimi farklı acab dedidm

pane bilgisi verebilecek bir yardım sever arıyorum. Ya da bu konuyu nereye acmalıyım .

WhatsApp-Image-2022-09-04-at-20.30.19.jpg
🤷

BOE panel
17MB185 anakart
Teşekkürler

BOE panel
17MB180E anakart
Merhaba, 50 inch de ilk kez boe görüyorum, buda 55 ve 65 de olduğu gibi ips midir, yoksa va tipinde mi,
ayrıca ürün a101 de miydi, techwood ve daewoo arasında kalmıştık, ikisi de va panel,
bu ürün ips se 50 inch de ips alternatifi olacak,
ayrıca ürün için kurulum ücreti talep ediliyormu (daewoo ve techwood ücretsiz bildigim kadarıyla)
Teşekkürler.

Screenshot_20220905-135851_Photos.jpg

Merhaba panel ve kart bilgisi öğrenebilir miyim?

Geri
Üst Alt