turan_erol
Aktif Üye
Üstadlar merhaba. Kayınvalidem için 40-43-49” tv almayı düşünüyoruz. Panel mümkünse ips istiyorum. Panel ve anakart bilgisi verir misiniz ? Bir de bu tv’yi önerir misiniz?
8760435 HKC PANEL 17MB180E ANAKART![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Üstadlar merhaba. Kayınvalidem için 40-43-49” tv almayı düşünüyoruz. Panel mümkünse ips istiyorum. Panel ve anakart bilgisi verir misiniz ? Bir de bu tv’yi önerir misiniz?
Teşekkür ederim @TEKNOwest Anakartı iyiymiş forumda anlatılanlara göre ama LG İPS panelli bir ürün arıyorum. Biraz daha araştırayım.8760435 HKC PANEL 17MB180E ANAKART
8773567 PANDA PANEL 17MB180E ANAKART
Panel boe ips![]()
kolay gelsin iyi çalışmalar.
-panel ve ekran kartı bilgisi alabilir miyim? şayet panel boe ise yorumunuz nedir?
-genel olarak 55u9700 yorumunuz ne olur? teşekkürler
Panel lg ipsMerhabalar, panel ve anakart bilgisini paylaşır mısınız? Teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederim. Vestel son zamanlarda mb180e anakart ile üretim yapıyor, acaba mb170 ile mb180e arasında nasıl bir fark var, mb170 olması eski üretim mi demek oluyor?Panel lg ips
Anakart mb170
Mb170 Android anakartTeşekkür ederim. Vestel son zamanlarda mb180e anakart ile üretim yapıyor, acaba mb170 ile mb180e arasında nasıl bir fark var, mb170 olması eski üretim mi demek oluyor?
Teşekkür ederim @TEKNOwest Anakartı iyiymiş forumda anlatılanlara göre ama LG İPS panelli bir ürün arıyorum. Biraz daha araştırayım.
55Q9900 LG IPS panel 17MB180E anakart Jbl ses sistemiTeşekkür ederim @TEKNOwest Anakartı iyiymiş forumda anlatılanlara göre ama LG İPS panelli bir ürün arıyorum. Biraz daha araştırayım.
17MB180E anakart![]()
Panel ve Anakartin Modelini Öğrenebilir miyim?
Teşekkür Ederim Bu Anakart ve Panel İle İlgili Düşünceleriniz Nelerdir ? Tv yi Aldık Zaten de Kuruluma Gelecekler Bugün17MB180E anakart
chot panel