LG panel![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam panel bilgisi ve yazılım güncelmi
Yazılım; MB130 v4-v5 Yeni Yazılım
Güncel sürümü mevcuttur ?
LG panel![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam panel bilgisi ve yazılım güncelmi
Teşekkür ederim
MB170 Anakart![]()
Panel bilgisi alabilir miyim
55ud9281 modelinde yazılımsal Hz yüksek olduğu için u9500 modelinde gözüme batan sorunlar bunda çok az battı yani kısmi olarak evetSevgili ustalar merhaba ikinci 65u9500 TV mizde değişime uğradı birincisi ışık sızması ve hareketli görüntü de bariz bozulma nedeniyle ikincisi de panel içinde 10 farklı yerde siyah cisim izler olması nedeniyle degisime uğradı inşallah üçüncü TV sorunsuz gelir temennim o noktada ayrıca fabrikayada teşekkürler en azından ürünün arkasinda durdu sizlere sormak istediğim şu Vestel yada Regal tercih edecem her iki tvdede biri IPS biri va olmak üzere her iki TV de de hareketli görüntüde bozulma söz konusu idi farklı panellerde aynı hata olunca mesele ana karta dayandı bu durum bariz gelecek TV de de olma olasılığı yüksek merak ettigim Vestel 1000hz Regal 1800 Hz acaba aradaki bu Hz farkı olabilecek bozulmalarin önüne geçebilir mi ustalar sizce
![]()
Panel bilgisi alabilir miyim
Selamlar herkese. Forumda yeniyim. Bu TV'nin 43 inch olan versiyonunu 3.000 TL gibi bir fiyata almayı düşünüyorum. PS4 Slim konsolumda oyun oynayacağım. 4K almanın sebebi Youtube ve Netflix'de izleyeceğim. Bu bütçede bulabildiğim en uygun bu TV oldu. Vestel 43U9500 model. Önceliğim oyun oynamak. Oyunlarda nasıl bir görüntü kalitesi verir? Teşekkürler.Merhaba. Aşağıdaki Vestel 55U9500 paneli hakkında bilgi verebilir misiniz?
![]()
Hmm u9500 bence bulaşma. Hemde PS4 var diyorsun ne bilim ben olsam almam,Selamlar herkese. Forumda yeniyim. Bu TV'nin 43 inch olan versiyonunu 3.000 TL gibi bir fiyata almayı düşünüyorum. PS4 Slim konsolumda oyun oynayacağım. 4K almanın sebebi Youtube ve Netflix'de izleyeceğim. Bu bütçede bulabildiğim en uygun bu TV oldu. Vestel 43U9500 model. Önceliğim oyun oynamak. Oyunlarda nasıl bir görüntü kalitesi verir? Teşekkürler.
Hocam babam kendi gözleriyle mağazada görmüş bu TV'yi ve gayet güzel görüntü kalitesine sahip olduğunu söyledi. Ne gibi bir sorun olabilir ki? HDR özelliği de var her şey tam istediğim gibi.Hmm u9500 bence bulaşma. Hemde PS4 var diyorsun ne bilim ben olsam almam,
He ne alayım o zaman dersen;
Burada tavsiye alabilirsiniz. U9500 gorntu şikayeti çok alan bir tvÖnemli - Televizyon Tavsiye Ana Konu
''Allahtan kork'' diye bir tabir var Emmiiiii :kop Sen beni en son aradığında sanırım Churchill şavaş naraları artıyordu :kop :haha1tavsiyeforumu.com
Hocam babam kendi gözleriyle mağazada görmüş bu TV'yi ve gayet güzel görüntü kalitesine sahip olduğunu söyledi. Ne gibi bir sorun olabilir ki? HDR özelliği de var her şey tam istediğim gibi.
Bu sorunlar çözülmüş hocam. Bende isterim Samsung, LG almayı ama bütçemi aşıyor. Bir ihtimal Philips olabilir indirime girerse. 3000 TL'ye alabileceğim en iyi TV Vestel şu an.Önemli - Televizyon Tavsiye Ana Konu
Standar bir kullanıcıyım.Normal tv kanalları ve netfilix YouTube belki ilerde tv box alıp oyun uygulamalarından faydalanabileceğim 55 inç ve 65 inç uygun maliyetli bir TV almak istiyor. Bimde 55 inç ds7700 2999 TL sunny garantili bir cihaz gördüm. Forumda ve İnternette de bu modele ait pek Bilgi...tavsiyeforumu.com
55u9500 görüntüde titreme sorunu
Görüntüde detaylı izleyince bir titreme fark ediyorum. çok detaylı bakmamaya çalışıyorum bu sefer iyice gözüme batıyor :d tv yi almadan önce fiko hocamın 9500 modellerinde golgelenme ve titresim problemi var dediğini hatırlıyorum fakat kafama öyle esti bu modeli aldım. Bir çözümü varmidir bunun...tavsiyeforumu.com
Gibi forumda arama yapabilirsinizVESTEL 55U9500 Alınır mı?
Merhaba öncelikle ben uzun zamandan beri bir televizyon almak istiyorum baya araştırdım ve bütcem şuanlık 3000 3500 TL arası ve bugün internete dolaşırken vatan bilgisayarın sitesinde bu televizyon gördüm acaba bu televizyon nasıldır görüntü kalitesi ve internete dolaşırken takılma gibi bi...tavsiyeforumu.com