D
dussokagi22
Yeni Üye
- 31 Mar 2023
- 5
- 38
Bilgisi henüz gözükmüyor.
teşekkürler üstadlar, kutu içeriğinde duvar askı aparatı var mıdır acaba, bunu nereden öğrenebilirim?
Bilgisi henüz gözükmüyor.
teşekkürler üstadlar, kutu içeriğinde duvar askı aparatı var mıdır acaba, bunu nereden öğrenebilirim?
askı aparatları harici olarak satılır.teşekkürler üstadlar, kutu içeriğinde duvar askı aparatı var mıdır acaba, bunu nereden öğrenebilirim?
Hocam hızlı dönüşün için çok saol. IPS paneller midir bunlar58" BOE panel
65" LG panel
Doğrudur.Hocam hızlı dönüşün için çok saol. IPS paneller midir bunlar
58" Olan boe panel ips değil UV2A paneldir va yapıya sahiptir va paneller yan açıdan izleme yapıldığında renkleri soluk gösterirÇok teşekkür ederim. Ben bu iki cihazı 58ua9630 ve 65ua9630 cihazları mağazada görerek aldım üstad. 65 inç olanda sorun yok 58 inç olanda sadece karşıdan izleniyor aksi takdirde renkler acayip soluyor.mağazadaki 58 inç aynı model cihazda böle durum yoktu.
Konu ile ilgili kayıt oluşturdum gelen servis 58 inçde ince panel kullanıldığından normal dedi. 65 de bu durum olmadığını belirttiğimde panel farklı dedi. Sorun tok diye rapor tutuldu. Aynı model ebat farkı olan cihazlarda normal midir bu durum ?
Hatta mağazadaki ürünü görerek almama rağmen mağazadaki ile kuruluma gelen ayrı.
Konu hakkında çok bilgim olmadığından yönlendirme ve desteklerinizi rica ederim.
Resimleri ekledim
Üstad teşekkür ederim. Vestele kayıt bıraktım seri numarasından bakıp bugün aradılar seri numarası kontrolü yaptıklarında ısrarla ips panel olduğunu söylediler. Bir kaç kez tekrarlattım hatta58" Olan boe panel ips değil UV2A paneldir va yapıya sahiptir va paneller yan açıdan izleme yapıldığında renkleri soluk gösterir
58" Boe tek çeşit ve UV2A paneldir va yapıya sahiptir.Üstad teşekkür ederim. Vestele kayıt bıraktım seri numarasından bakıp bugün aradılar seri numarası kontrolü yaptıklarında ısrarla ips panel olduğunu söylediler. Bir kaç kez tekrarlattım hatta
Bir yerde bir sorun var ama anlayamadım. soluk olması canımı sıktı epey.
Rica ederim.Teşekkür ederim ilgi alaka için.
LGMerhaba,
Ürün Kodu : V10138523
Ürün Adı : TOSHIBA 65QA7D63DT QLED AND.17MB185_G31
Seri No : 8899352200286
PNL : 23792683
Panel bilgisi öğrenebilir miyim?
İyi forumlar