BOE
Merhaba bu TV değişim için gönderildi fabrikadan acaba hangi panel olduğunu öğrenebilir miyim
CHOT
panel bilgisi öğrenebilirmiyim adem hocam
LG panel 17MB180E anakartAnakart ve Panel bilgisi alabilirmiyim?
Samsung panel bilgisine ulaşamıyoruz Adem Helvacı hocam yardımcı olabilir.Seri no: 07W236MTB00351 Samsung tv için bilgi verebilir misiniz?
Menü 4725 tuşlayıp açılan ekran görüntüsü eklermisin
Üstadım henüz kurulum yapılmadı kutusunda servis gelecekMenü 4725 tuşlayıp açılan ekran görüntüsü eklermisin
Bir önceki tvnin paneli panda idi, panel bozulunca degisim yapildi, boe panel pandadan daha mi iyidir kalite olarak yoksa fark yok mudur aralarında, pek bilgim olmadığı için sormak istedim, teşekkürler bilgi için. Eklediğim foto bozulan panda panele ait.
Panda ile ilişki kesildi gibiBir önceki tvnin paneli panda idi, panel bozulunca degisim yapildi, boe panel pandadan daha mi iyidir kalite olarak yoksa fark yok mudur aralarında, pek bilgim olmadığı için sormak istedim, teşekkürler bilgi için. Eklediğim foto bozulan panda panele ait.
Vestel doğru bir karar almış panda ile ilişkiyi keserek, çoğu insan ben dahil olmak üzere bu panelle alakalı sorunlar yaşadı, aslında bu sorun 2 senedir devam ediyordu, servis bir buçuk sene önce bu paneli gördüğü halde sorun olmadığını söylemişti, garantisi 2 ay sonra bitecek, bu kez yerine yeni tv yollandı garanti bitmeden, ama Boe panelde de biraz matlık var gibi yukarıdan ve yanlardan bakınca renklerde solma oluyorPanda ile ilişki kesildi gibi
HKCMerhaba;
Toshiba 50UA2063DT
Seri No: 8890493 200017
panel bilgilerini öğrenebilir miyim?
Teşekkür ediyorum.