Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

empiror

Yeni Üye
12 Ocak 2022
5
54
IMG_20221210_154732.jpg

İyi günler. Vestel 55ua9600 model TV nin servis ekranındaki panel bilgi resmini yükledim. Buradaki panel kodu panelin Hkc mi olduğunu belirtiyor ? Daha önce seri numarasından sorgulama yapmıştınız özel üretim panel bilgisi yok şeklinde görünüyordu.
Hkc panel ise standart VA panel mi yoksa MVA türündemi? İlginiz için şimdiden teşekkürler

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
20221207_194241.jpg

Hkc mi oluyor bu ? Seri numarasi yazmistim ama tv kuruldu artik, yanliz tv de donma olup acilip kapaniyor arada. Baktim yeni yazilim yok. Ayarlar, sistem,gizlilik, hbbtv secenegide isaretli degil ama yinede donarak kapanip aciliyor. Tv kurulali 3 gun oldu hd den almistim, suan ellerinde de tv sarista yok. Ne onerirsiniz sorun nerededir. Adem Helvacı Adem Helvacı, @By_Trol , @TEKNOwest
Cihaz garantili yetkili servise başvurun arıza videosu elinizde bulunsun cihaz wifi den bağlı ise modemi kapatıp deneyin sorun devam ederse modem kaynaklı bir sorun görünmüyordur anten kablosunu sökün bu sefer youtube test edin kapanma olacakmı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20221210_154732.jpg

İyi günler. Vestel 55ua9600 model TV nin servis ekranındaki panel bilgi resmini yükledim. Buradaki panel kodu panelin Hkc mi olduğunu belirtiyor ? Daha önce seri numarasından sorgulama yapmıştınız özel üretim panel bilgisi yok şeklinde görünüyordu.
Hkc panel ise standart VA panel mi yoksa MVA türündemi? İlginiz için şimdiden teşekkürler
hkc

Geri
Üst Alt