TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,445
- 50
hkc![]()
![]()
Merhaba panel bilgisi alabilir miyim? 50u9500 vardı arıza verince servistn yeni 50u9510 modeli yollandı
hkc va![]()
IPS mi VA mı?
hkc![]()
Ben de panel bilgisi alabilir miyim ?
boe ıps![]()
Merhabalar bugün aldım televizyonu. Hangi panel kullanılmış bu cihazda?
auoPANEL:50_VESQNZAZ01F_P2UHD_D_D_F4_V_180_341990_335386x1s-V2.40-SVN:None-xxxxxxX
Ben de panel bilgisi alabilir miyim rica etsem?
CSOTPanel name: 55_VESQNDXN41T_N2UHD_D_D_F0_V_185_V3165
Model No: 55R755UA11 55
Seri no: 8932146200244
panel bilgisi öğrenebilirmiyim teşekkürler
Adem hocanın videosundan anladığım kadarıyla sanırım CSOT sorun yaşarmıyım bana çok kaliteli geldi görüntüsü
boe ıps![]()
Merhabalar. Panel tipi ve üreticisini öğrenebilir miyim?
hkc![]()
İyi günler. Vestel 55ua9600 model TV nin servis ekranındaki panel bilgi resmini yükledim. Buradaki panel kodu panelin Hkc mi olduğunu belirtiyor ? Daha önce seri numarasından sorgulama yapmıştınız özel üretim panel bilgisi yok şeklinde görünüyordu.
Hkc panel ise standart VA panel mi yoksa MVA türündemi? İlginiz için şimdiden teşekkürler
ınnoluxHi level 50uhl720 seri no:8922346200487 panel bilgisi ögrenebilir miyim tesekkürler
Hocam 55uA9600 modelinde tek tip panel mi kullanılıyor? Teşekkür ederim.
Hocam teşekkürler iyimidir sizce anakartı paneli falan sorun çıkarmaz inşallah bilgim yok çünkü bu işlerden hayırlı günlerınnolux
Tv normal uydu kanallarini izlerken aniden donup kendini resetliyor. Video cekme yakalama sansi ne zaman yapacagi belli olmadigindan zor. Ayrica uydu harici sadece youtube ile video izlerken (telefon interneti paylasarak) deneme yaparken yine donma yapip reset atti kendisi. Bunuda denk gelip video cekmesi zor olacak. Yazilimsal mi cozemedim ama dediginiz gibi servis cagirmak gerekecek gibi. TsklerCihaz garantili yetkili servise başvurun arıza videosu elinizde bulunsun cihaz wifi den bağlı ise modemi kapatıp deneyin sorun devam ederse modem kaynaklı bir sorun görünmüyordur anten kablosunu sökün bu sefer youtube test edin kapanma olacakmı