İşlemci kartı ve panel hakkında bilgi alabilir miyim? Tskler
Samsung panelİyi geceler. Öncelikle bizleri bıkmadan usanmadan aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Nereden kafama takıldıysa sitenizden çıkamaz oldum. Birkaç sene önce mevcut 42pf ile başlayan (gerisini unuttum) FHD televizyonumun yerine 49UD9300 model 4K Smart tv almıştım. Ama renklerine bir türlü alışamadım. 4K görüntüler çok güzel ama normal uydu kanallarında renkler bana çok garip geliyor. O zaman servis gelip ayarlar yaptı, yazılım yükledi ama bana göre bir düzelme olmadı. Testleri 4K görüntülerde yaptıkları için de tabi bir sorun çıkmadı onlar için. Gelin görün ki 4K yayın yapan kanalımız yok desek yeridir. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca paneli merak ettim. Videonuzda upscale yaparken renkleri bozan Panda panellerden bahsetmiştiniz. Acaba o mu benim panel. Teşekkür ederim.
Model: 49UD9300
SN: 7929127 700412
PNL:23431369
VPAZ:20273317
Boe panelMerhabalar, panel tipi ve anakartı öğrenebilir miyim. Şimdiden çok teşekkürler.
Boe panel mb180 anakart
İşlemci kartı ve panel hakkında bilgi alabilir miyim? Tskler
Teşekkür ederim. Panel tipi hakkında bir bilgi var mı acaba?Samsung panel
Va yapıdaTeşekkür ederim. Panel tipi hakkında bir bilgi var mı acaba?
BOE panel mb170anakart
Panel anakart ve üretim tarihi bilgisi verebilir misiniz?
Aslında sadece bu bilgileri almak istemiştim ama pass 1 yazısını merak edip araştırmamla birlikte ürünün iade/kutusu açılmış ürün olduğunu fark ettim ki kutuda da çift bant bulunmakta. (çok iyi gizlemişler haklarını yemeyelim. ) Yarın kurulum için gelen ekibe bu konuyu soracağım inşallah sorunlu bir ürün çıkmaz.
Panda panel MB181TC anakartMerhaba kolay gelsin panel bilgisi ile anakart bilgisi verebilirsiniz teşekkürler şimdiden