17MB180E anakart
merhabalar üstadlar bilgi alabilirmiyim
teşekkürler
17MB180E anakartİyi günler panel ve anakart bilgisi almam mümkün mü, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 55tech9001 F fikoloji Adem Helvacı TEKNOwest By_Trol
Hocam rahatsız ettim iyi akşamlar bende yorum alabilir miyim? https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/post-32811517MB180E anakart
BOE panel
Kurulum için servis kaydı açtırınMerhaba panel bilgisi alabilir miyim?
Ayrıca darbe etiketi kırmızıya dönmüş fakat kutuda hiç hasar yok diye genede aldım yanlış mı yaptım acaba? Bu hasar etiketi ne anlama geliyor tecrübesi olanlar aydınlatabilir mi?@fikoloji Adem Helvacı@Adem Helvacı TEKNOwest@TEKNOwest By_Trol@By_Trol
Teşekkür ederim, panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?Kurulum için servis kaydı açtırın
17MB180E anakartTeşekkür ederim, panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
Merhaba televizyonu nereden ve ne kadara aldınız acaba ?İyi günler panel ve anakart bilgisi almam mümkün mü, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 55tech9001 F fikoloji Adem Helvacı TEKNOwest By_Trol
Merhaba, auo panel çıkmış sanırım. Nasıl? Memnun musunuz televizyondan? Birde nereden aldınız acaba?Merhaba arkadaşlar panel ve anakart bilgisini öğrenebilirmiyim ?
Merhaba VSoutletten 6000 TL ye aldımMerhaba televizyonu nereden ve ne kadara aldınız acaba ?
VSoutlet Bayisinden mi yoksa hepsiburada,trendyol gibi sitelerden mi aldınız ?Merhaba VSoutletten 6000 TL ye aldım
İnternettenVSoutlet Bayisinden mi yoksa hepsiburada,trendyol gibi sitelerden mi aldınız ?