Barış Bayraktar
Aktif Üye
- 23 Mar 2022
- 381
- 25
Panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Orasıda bizde kalsınTeşekkürler hocam. Bilgiyi siz panel kodundan nasıl çıkarıyorsunuz?
chotRica etsem panel bilgisi öğrenebilirmiyim?
seri no hatalıKolay gelsin veriginiz hizmet niçin teşekkürler 65q9500 için satıcı 77696881230 seri no verdi hangi panel gelir bana acaba
sol:hkc
Merhaba , Bu TV'lerin panelini öğrenebilir miyim?
Teşekkürler.
hkc
Panel bilgisini öğrenebilir miyim?
ikiside hkcMerhaba hocalarım, değişim TV geldi, TEKNOwest , F fikoloji hocam panel bilgisi öğrenebilir miyim?
Ayrıca mümkün ise iki ürünün de panelook linkini alabilir miyim, bana paneller farklı gibi geldi.
Yeni ürün 21/12
Eski ürün 21/06
Hocam teşekkürler, özellikle yan açı izlemede ikisi arasında bariz fark var, iki panel de aynı kodlu panel mi acaba yoksa farklı mı?ikiside hkc
Hocam teşekkürler, özellikle yan açı izlemede ikisi arasında bariz fark var, iki panel de aynı kodlu panel mi acaba yoksa farklı mı?
Hocam size zahmet hangisi yeni olan acaba, çok teşekkürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Forumda daha aktif olan arkadaşlar var, onlardan bilgi almak için yazmıştım. Sağolsunlar veren de çıktı. Ben de biliyorum bilgilerin bu kadar şeffaf ve net paylaşılmadığını. Burada niyetim fabrikadan bana özel üretim mal çıkarılsın demek de değil. Sadece bilen var mı diye sordum. Hi-level için tv tavsiye başlığında ayrıca sormam gerekirdi haklısınız. Teşekkür ederim.Bahsettiğiniz hı level Vestel üretimi değil,
Ne yazikki böyle bir filitreleyip arama seçeneği yok, auo olsun, mb180e seçim yapamıyoruz
Peki anakart TEKNOwest?