Panele göre televizyonu alacağım, tabi satilmazsa.Panel bilgisi ve anakart bilgisini öğrenebilirmiyim Toshiba 43L4163DT
Şimdiden teşekkürler
Bende 55ua9600 var. Paneli HKC - Va
Belki referans olur size..
Daewoo 50DM54U modelin 55 inç olanı içi Adem Helvacı abi lg panel demiş 50 inç olan modeli farklı mı? teşekkürler...Panda panel 180E Anakart
Şuan evde 50dm54u kutusunu açmadım iade edeceğim. Panda va panel 180e anakart. Bende 55 incte LG panel varsa 50 inchte de vardır diye aldım ama malesef 50 olan panda panel. Başka bir arkadaş ta aldı o da panda panel, o da iade etti.Daewoo 50DM54U modelin 55 inç olanı içi Adem Helvacı abi lg panel demiş 50 inç olan modeli farklı mı? teşekkürler...
A101 de Fiyat 4199 tl den 4699 tl ye çıkmış, bu fiyata alınır mı sizce2 televizyonun
Panel bilgisi ve anakart bilgisini öğrenebilirmiyim Toshiba 43L2163DT
Şimdiden teşekkürler
By_Trol hocam size zahmet bu televizyonlara bakabilirmisiniz?2 televizyonun
Panel bilgisi ve anakart bilgisini öğrenebilirmiyim Toshiba 43L2163DT
Şimdiden teşekkürler
almamak daha iyi o halde veya 55 inç almakŞuan evde 50dm54u kutusunu açmadım iade edeceğim. Panda va panel 180e anakart. Bende 55 incte LG panel varsa 50 inchte de vardır diye aldım ama malesef 50 olan panda panel. Başka bir arkadaş ta aldı o da panda panel, o da iade etti.
Aynen, ben iade edeceğimalmamak daha iyi o halde veya 55 inç almak
Panda panel olunca noluyor? Benimki hkc va çıktı hkc nasıldır? Bana pek sorunlu gelmedi. Sadece belli bir açıdan sonra va olduğu için soluyor ekran.almamak daha iyi o halde veya 55 inç almak