Hkc panelMerhabalar:
Panel bilgisi öğrenebilir miyim ?
Amme hizmetiniz için çok teşekkür ederim
Mb180e
Hkc panelMerhabalar:
Panel bilgisi öğrenebilir miyim ?
Amme hizmetiniz için çok teşekkür ederim
Teşekkür ediyorumİlk sayfada panel hakkında bilgilendirme mevcut
17MB170 anakart
Herkese merhaba zahmet olmazsa Toshiba 50UA3A63DT televizyonun panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim
Çok teşekkür ederim17MB170 anakart
hkc panel
HAYIRLI OLSUN HOCAM... AYNI MODELİ ALMIŞIZ.. BAKALIM PANELLERİ ANAKARTLARI NE ÇIKACAK? NERDEN ALDINIZ? BEN N11 ÜZERİNDEN 111 TL İNDİRİM İLE 6324 TL YE GELDİ..
Ana kart ve panel bilgisini öğrenebilirmiyim ?
17MB180E anakartUSTAMDAN PANEL VE ANAKART BİLGİSİ RİCA EDİYORUM.. BİR DE YAN AÇILARDA DURUM NEDİR?
17MB180E anakart
Ana kart ve panel bilgisini öğrenebilirmiyim ?
ben de hepsiburada dan vestel kurumsal mağaza satıcısından aldım bana da 6490 tl ye geldiHAYIRLI OLSUN HOCAM... AYNI MODELİ ALMIŞIZ.. BAKALIM PANELLERİ ANAKARTLARI NE ÇIKACAK? NERDEN ALDINIZ? BEN N11 ÜZERİNDEN 111 TL İNDİRİM İLE 6324 TL YE GELDİ..
size de hayırlı olsun bu aradaHAYIRLI OLSUN HOCAM... AYNI MODELİ ALMIŞIZ.. BAKALIM PANELLERİ ANAKARTLARI NE ÇIKACAK? NERDEN ALDINIZ? BEN N11 ÜZERİNDEN 111 TL İNDİRİM İLE 6324 TL YE GELDİ..
lg panel nasıldır hocam..beklentiye göre değişebilir yorumlar ama sizce bu lg ips paneller iyi mi ?17MB180E anakart
lg panel
lg panel nasıldır hocam..beklentiye göre değişebilir yorumlar ama sizce bu lg ips paneller iyi mi ?17MB180E anakart
lg panel
LG PANEL İÇİN SİPARİŞİ VERMİŞTİM, ÇOK ŞÜKÜR LG PANEL ÇIKTI, ÇOK MUTLUYUM VALLA.. BANA YAN AÇILARDAN KANEPEDE FİLM İZLERKEN BU SARARMALARDAN GINA GELMİŞTİ, FİLM İZLEME KEYFİM BOZULUYORDU, ŞİMDİ OLDU... YARIN DA KURULUM İÇİN RANDEVU DA ALDIM.. BAŞKA SORUN ÇIKMAZSA BU CİHAZLA DEVAM.. ASLINDA 58 DE ALABİLİRDİM AMA PANEL TERCİHİM YOKTU 58 DE.. RİSK ALMAK İSTEMEDİM.. TEKRAR HAYIRLI OLSUN, GÜZEL GÜNLERDE KULLANINben de hepsiburada dan vestel kurumsal mağaza satıcısından aldım bana da 6490 tl ye geldi
size de hayırlı olsun bu arada
lg panel nasıldır hocam..beklentiye göre değişebilir yorumlar ama sizce bu lg ips paneller iyi mi ?
lg panel nasıldır hocam..beklentiye göre değişebilir yorumlar ama sizce bu lg ips paneller iyi mi ?
USTAM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..17MB180E anakart
lg panel
17MB181TC anakartPANEL VE ANAKART BİLGİSİ RİCA EDİYORUM