Teşekkürler. Servis çabucak kurup gitti tam test edememiştim. Onlarda ips değildir diyince. Ama sonradan farkettim siyahlar aydınlık ve yan açıdan görüntü bozulmuyor. Biraz test yaptım tek renklerde 3 tane falan çok dikkatli bakınca görünen ölü piksel var sanki. Bu sorun yaratır mı ileride
Boe panel 180E anakart
Panel bilgisi alabilir miyim
17MB170 anakart
merhaba panel bilgisi nedir teşekkürler
teşekkürler va panel mi ips mi17MB170 anakart
panda panel
Servis ile iletişim kurun resimleri gönderin. En azından kayıt altında olsun.Teşekkürler. Servis çabucak kurup gitti tam test edememiştim. Onlarda ips değildir diyince. Ama sonradan farkettim siyahlar aydınlık ve yan açıdan görüntü bozulmuyor. Biraz test yaptım tek renklerde 3 tane falan çok dikkatli bakınca görünen ölü piksel var sanki. Bu sorun yaratır mı ileride
İlk sayfada video mevcutPeki nasıl bir panel
vateşekkürler va panel mi ips mi
Teşekkürler hocam yan görüşte problem yaşarmıyım fikirleriniz nedir ??
Haklısınız. Çok teşekkürler. İlk işim o olacak. Dediğiniz gibi kayıt altında olsun. en azından sonrasında daha kötü olursa falan. Zaten İndrimde almıştım. İlki kırık çıkınca. İkincisi sağlam çıksın kafi diyodum. Çok detaylı çekemedim piksel lerin fotoğrafını. Cektiklerim bunlar 3 yerde böyle var. Sonradan daha belirgin piksel farkettim onu da birazdan eve geçince çekeceğim.Servis ile iletişim kurun resimleri gönderin. En azından kayıt altında olsun.
Burayada görsel paylaşalım.
Pixel gibi durmuyorHaklısınız. Çok teşekkürler. İlk işim o olacak. Dediğiniz gibi kayıt altında olsun. en azından sonrasında daha kötü olursa falan. Zaten İndrimde almıştım. İlki kırık çıkınca. İkincisi sağlam çıksın kafi diyodum. Çok detaylı çekemedim piksel lerin fotoğrafını. Cektiklerim bunlar 3 yerde böyle var. Sonradan daha belirgin piksel farkettim onu da birazdan eve geçince çekeceğim.
İnşallah ya. Dediğim gibi çok detaylı çekemedim. Ama 1 tane çok koyu gördüm fotoğraflayamadım. Eve geçince onuda yüklerimPixel gibi durmuyor
Panda paneli mi sordunuzF fikoloji hocam fikirleriniz nedir panda va sanırım yan görüşlerde çok problem yaratır mı bana teşekkürler bilgiler için