Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

K Çevrimdışı

keyikci

Yeni Üye
28 Ara 2017
29
1638963331119.jpg

Panel bilgisi alabilir miyim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkürler. Servis çabucak kurup gitti tam test edememiştim. Onlarda ips değildir diyince. Ama sonradan farkettim siyahlar aydınlık ve yan açıdan görüntü bozulmuyor. Biraz test yaptım tek renklerde 3 tane falan çok dikkatli bakınca görünen ölü piksel var sanki. Bu sorun yaratır mı ileride
Servis ile iletişim kurun resimleri gönderin. En azından kayıt altında olsun.
Burayada görsel paylaşalım.

C Çevrimdışı

cagcak

Yeni Üye
5 Tem 2020
13
36
Servis ile iletişim kurun resimleri gönderin. En azından kayıt altında olsun.
Burayada görsel paylaşalım.
Haklısınız. Çok teşekkürler. İlk işim o olacak. Dediğiniz gibi kayıt altında olsun. en azından sonrasında daha kötü olursa falan. Zaten İndrimde almıştım. İlki kırık çıkınca. İkincisi sağlam çıksın kafi diyodum. Çok detaylı çekemedim piksel lerin fotoğrafını. Cektiklerim bunlar 3 yerde böyle var. Sonradan daha belirgin piksel farkettim onu da birazdan eve geçince çekeceğim.

20211208_210042.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Haklısınız. Çok teşekkürler. İlk işim o olacak. Dediğiniz gibi kayıt altında olsun. en azından sonrasında daha kötü olursa falan. Zaten İndrimde almıştım. İlki kırık çıkınca. İkincisi sağlam çıksın kafi diyodum. Çok detaylı çekemedim piksel lerin fotoğrafını. Cektiklerim bunlar 3 yerde böyle var. Sonradan daha belirgin piksel farkettim onu da birazdan eve geçince çekeceğim.

20211208_210042.jpg
Pixel gibi durmuyor

Geri
Üst Alt