I
ibrhmtskya
Yeni Üye
- 13 Eyl 2021
- 19
- 30
Cihaz android se gelişmiş ayarlarda menü 4725 tuşlayın
Bu panel bilgisini verir mi hocam
Cihaz android se gelişmiş ayarlarda menü 4725 tuşlayın
HKC
Bu panel bilgisini verir mi hocam
Bu va panel mi IPS panelmiHkc panel 180E anakart
vaBu va panel mi IPS panelmi
Üstat çok teşekkür ederim bende diyorum 2018 üretimi lg tvm ile ekran yapısı çok benziyordu, şüphelerim haklı çıktı. va panel gelir diye korkuyordum galiba şanslı çıktım bu karma panel üretiminden ips denk geldi adem hocamın dediği gibi mucizeyi yaşadım ?BOE ips panel
170 Anakart
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlarpanel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
chot panelYardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar
Panel VA yapıda anakart bilgisine arçelik grubunda ulaşamıyoruz android tv
Hocam meraba grundig tv panel tipi ve anakartı bakabilirmisiniz
Va panel olduğu yan açıdan belli oluyodu doğru tahmin etmişim anakartta şansıma artık teşekkür ederimPanel VA yapıda anakart bilgisine arçelik grubunda ulaşamıyoruz android tv
43u9600; LG ve BOE IPS panelMerhaba, panel bilgisi alabilir miyim? Teşekkürler.
TV'yi almadan önce bakmıştım bu konuya teşekkür ederim ama merak ettiğim asıl konu LG mi BOE mi bendeki TV'nin paneli Bunu öğrenebilir miyiz acaba?43u9600; LG ve BOE IPS panel
43U9600 50U9600 55U9600 58U9600 65U9600 Teknik Özellikler
Görüntü 4K 3840 x 2160 MİCRO DİMMİNG HDR HDR10+DOLBY VISION D-LED MEMC VAR PIXELLENCE PRO YENİLEME HIZI 1300(yazılımsal) PANEL GERÇEK HIZ 60HZ SES DTS Virtual X + DTS HD DOLBY AUDIO PROCESSING ATMOS SUBWOOFER YOK SES CIKIS GUCU 2x10W SPEAKER BOX VAR Bağlantı PC IN(VGA) YOK SMART-ETHERNET VAR...tavsiyeforumu.com