hocam valla yarın geliyor tv öğrensem çok iyi olacakGençler ,dostlarım yoğunluklarından dolayı foruma fazla giremiyolar ,bir ara panel bilgilerini vereceklerdir mutlaka
Hımm, yarın belki cevap gelebilir,almışsın tv yi sanırım bu arada güle güle kullanın ,benim panel bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum maalesefhocam valla yarın geliyor tv öğrensem çok iyi olacak
Teşekkür ederim. Birçok detayıyla inceleyerek aldım zaten. Boe veya Lg ikiside ıps. Boe biraz fazla "glare" ekran ona göre montaj yüksekliğini pencereye göre ayarlamayı planlıyorum.Hımm, yarın belki cevap gelebilir,almışsın tv yi sanırım bu arada güle güle kullanın ,benim panel bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum maalesef
Pencereye göre derken,tv yukarıda mı kalacak ,cevap "evet" ise ,komşum böyle taktırmıştı,hatta ben "kahve tvsi gibi olmuş" demiştim ,salgından önce görüştüğümüzde ,çünkü oturduğum yerden yukarı doğru bakılıyordu tvye Ben öyle deyince o hafta göz hizasına aldırmış tv yi,bu küçük anımı da yazayımTeşekkür ederim. Birçok detayıyla inceleyerek aldım zaten. Boe veya Lg ikiside ıps. Boe biraz fazla "glare" ekran ona göre montaj yüksekliğini pencereye göre ayarlamayı planlıyorum.
Bugün servise o kadar tarif ettim nasıl kurmaları gerekeceklerini buna rağmen yeri doğru da biraz yukarıda kaldı. Yerden yüksekliği 110 cm, sizce çok mu yüksek? Projeksiyon kullandığım için tv'yi mecburen duvara ortalayamadım.Pencereye göre derken,tv yukarıda mı kalacak ,cevap "evet" ise ,komşum böyle taktırmıştı,hatta ben "kahve tvsi gibi olmuş" demiştim ,salgından önce görüştüğümüzde ,çünkü oturduğum yerden yukarı doğru bakılıyordu tvye Ben öyle deyince o hafta göz hizasına aldırmış tv yi,bu küçük anımı da yazayım
Bence yüksek olmuş senin fotoya göre ,benim şahsen boynum ağrır Oradan aşağıdaki gibi yapmalısın,biraz kötü oldu fotoğraf ama anlamışsındır muhtemelenBugün servise o kadar tarif ettim nasıl kurmaları gerekeceklerini buna rağmen yeri doğru da biraz yukarıda kaldı. Yerden yüksekliği 110 cm, sizce çok mu yüksek? Projeksiyon kullandığım için tv'yi mecburen duvara ortalayamadım.
Haklısınız hocam böyle olsa daha iyi olurdu, bir ara aşağı alayım en iyisiBence yüksek olmuş senin fotoya göre ,benim şahsen boynum ağrır Oradan aşağıdaki gibi yapmalısın,biraz kötü oldu fotoğraf ama anlamışsındır muhtemelen
Hocam bari şu işin sırrı yada liste vs varsa atın faydanalanım ?Gençler ,dostlarım yoğunluklarından dolayı foruma fazla giremiyolar ,bir ara panel bilgilerini vereceklerdir mutlaka