Teşekkür ederim.
AUO panel
170 Anakart
Panda panele göre iyi olan mıdırAUO panel
170 Anakart
Her ikisi de VA panel maalesef iyi kötü yorumu yapmıyorum.Panda panele göre iyi olan mıdır
Bu VA panelerde en kötüsü panda diyenleri gördüğüm için bilen birisine sormak istedim.Her ikisi de VA panel maalesef iyi kötü yorumu yapmıyorum.
Birde bu tv için panel bilgilerini gibi özelliklerini görebileceğimiz uygulama var mı.Bu VA panelerde en kötüsü panda diyenleri gördüğüm için bilen birisine sormak istedim.
Bu VA panelerde en kötüsü panda diyenleri gördüğüm için bilen birisine sormak istedim.
Birde bu tv için panel bilgilerini gibi özelliklerini görebileceğimiz uygulama var mı.
Evet ben ips ve va mı diye sormadım.panel sizin beklentilerinize göre iyi ya da kötü olarak tanımlanir. siz film izlemeyi seviyorsanız butceniz ne kadar gibi bazı soruların cevabı neticesinde bu sorunun cevabı verilebilir
AUO Daha çok tutuluyor.Evet ben ips ve va mı diye sormadım.
Va panel üreticisi panda olan mı daha iyi yoksa AUO olan mı dedim.
CHOT ve Panda karma kullanılmış yazdığınız seri no: %99 CHOTMerhaba SEG 58SBU710 Panel öğrenebilirmiyim teşekkürler
SN 8586388100165
BuyruunCHOT ve Panda karma kullanılmış yazdığınız seri no: %99 CHOT
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
CHOT panelBuyruun