İnternetten aldımMerhaba cihazı nereden buldunuz canlı olarak ne mağazalarda nede A101 de bulamadım sadece internet satışlarında bulabiliyorum.
İnternetten aldımMerhaba cihazı nereden buldunuz canlı olarak ne mağazalarda nede A101 de bulamadım sadece internet satışlarında bulabiliyorum.
Hayırlı olsun kaç TL ye ve hangi siteden aldınız acaba bende aynı TV alacağım nasipseİnternetten aldım
Buarada panel ve anakart merak ediyorum üstadlar bi yazsalardı sabırsızlıkla bekliyorum. ?İnternetten aldım
Teşekkürler. Amazon’dan 3495 TL’ye aldım.Hayırlı olsun kaç TL ye ve hangi siteden aldınız acaba bende aynı TV alacağım nasipse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buarada panel ve anakart merak ediyorum üstadlar bi yazsalardı sabırsızlıkla bekliyorum. ?
Tekrar hayırlı olsun bende oradan alacağım sadece 43UL ile 43UA arasında kaldım 3299 TL oda.Teşekkürler. Amazon’dan 3495 TL’ye aldım.
AUO panel
Amazondan yeni aldığım tv hakkında bilgi alabilir miyim
Panda
Panda panel galiba ama hiç kimsenin belirttiği sorunlar yok renklerde canlı takılma yırtılma yok youtubeden 4k 60 fps videoda bile takılmadı ghosting de yok tek sorun panel ile aydınlatma arasında 2 3 milim boşluk var o yüzden kenarlarda hafif karanlık oluyor sim siyah sahnelerde bulutlanmada yapmıyor
Tv arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
Merhaba Toshiba 43ua3a63DT ürün için displayspecifications sitesinde VA olarak belirtilmiş. Burada IPS denmişti sanırım. Bunda da mı karışık panel kullanımı var yoksa farklı ülke ile mi alakalı ? Nedir bu ürünün paneli bilgi alabilir miyiz ?
Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar. Geçtiğimiz günlerde bu tvden aldım. Acaba panel ve anakart hakkında bilgi verebilir misiniz?Tv arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
İnşallah bugün panel ve anakart bilgisi paylaşılır merakla bekliyorum bende satın alacağım hemen.Merhabalar. Geçtiğimiz günlerde bu tvden aldım. Acaba panel ve anakart hakkında bilgi verebilir misiniz?
AUO panlMerhabalar. Geçtiğimiz günlerde bu tvden aldım. Acaba panel ve anakart hakkında bilgi verebilir misiniz?