Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20210724_144117.jpg
SAMSUNG panel

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
HKC panel
MB180E anakart
Sevgili dostlar fikoloji bu ürünü inceledi n YouTube'da yayınladın inceleme videosunu bizim ise geçen sene satın aldığınız 43u9500 cihazı iade alıp da hakem heyeti kararı ile yerine gönderdikleri incelediğin 43u9510 cihazın paneli HKC anakartı ise mb180 wireless display özelliği yok hükmünde diyebiliriz bayrama 2 gün kala getirip kurdular iki gün önce cuma günü iletişime geçtim ya para iadesi ya da düzgün bir ürün lütfen dedim yok para iadesi yapamayız derler ise-43 inç Görüp te beğendiğiniz bir model numarası ile tavsiye edebilir misiniz ? çünkü para iadesi yapamayız yine bir ürün göndereceğiz derler ise ya da şöyle soralım size göre 43-inch lerin en iyisi hangisi

JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
O kadar model çıkardılar ki bende bilmiyorum artık ?
Karma panel mevcut LG boe samsung
Ana kart mb230
hocam bu Toshiba 55UL3B63DT modelde halen karışık ve bu paneller mi var? Lg olan IPS olduğuından onu nasıl anlarım? kutu bulup buraya mı atmam lazım seri no kısmını? galiba vestellerde vardır başka yerde göremedim Toshiba tv

E Çevrimdışı

Ergin51

Yeni Üye
17 Tem 2021
11
39
hocam bu Toshiba 55UL3B63DT modelde halen karışık ve bu paneller mi var? Lg olan IPS olduğuından onu nasıl anlarım? kutu bulup buraya mı atmam lazım seri no kısmını? galiba vestellerde vardır başka yerde göremedim Toshiba tv
Uzun araştırmalar sonucu Toshiba 55 ul 3b63dt modelini bende almayı düşünüyorum.hatta samsung panellisini buldum.ama gidip almaya fırsat bulamadım.kutu barkot fotoğrafını buraya atarsan arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar.

JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
Uzun araştırmalar sonucu Toshiba 55 ul 3b63dt modelini bende almayı düşünüyorum.hatta samsung panellisini buldum.ama gidip almaya fırsat bulamadım.kutu barkot fotoğrafını buraya atarsan arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar.
peki hocam hangi mağazalarda bulabildin? be lg panel IPS için terich ederim ama çokta fark etmez. hepsiburada falan tek satıcı kalmış ama ellerindeki son ürün gibi tamir görmüş olmasından korkuyorum. mağazadan bulsam oradan almak daha mantıklı geliyor

E Çevrimdışı

Ergin51

Yeni Üye
17 Tem 2021
11
39
peki hocam hangi mağazalarda bulabildin? be lg panel IPS için terich ederim ama çokta fark etmez. hepsiburada falan tek satıcı kalmış ama ellerindeki son ürün gibi tamir görmüş olmasından korkuyorum. mağazadan bulsam oradan almak daha mantıklı geliyor
Bulunduğum ilde yerel bir bayide buldum,piyasada çok bulunan bir model değil.bende internettekilere güvenemedim.kötü yorumlar okudum onlar hakkında.zaten barkot fotografıda atmıyorlar.tek umudum aslında A 101 di ama onlarda hep panda panelli televizyon satıyorlar.5 M miğroslarda da var ama istediğim bu model yok.carrefoursada var ama bu model yok.ama buralarda barkot fotoğrafı çekmek serbest.bu modele çok umut bağladım bakalım alınca umarım üzmez beni.5 bin 500 tl para bayılacam sonucta hayırlısı bakalım.ayrıca 55 V 6863 DAT modelinede bak derim.

Son düzenleme:
JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
Bulunduğum ilde yerel bir bayide buldum,piyasada çok bulunan bir model değil.bende internettekilere güvenemedim.kötü yorumlar okudum onlar hakkında.zaten barkot fotografıda atmıyorlar.tek umudum aslında A 101 di ama onlarda hep panda panelli televizyon satıyorlar.5 M miğroslarda da var ama istediğim bu model yok.carrefoursada var ama bu model yok.ama buralarda barkot fotoğrafı çekmek serbest.bu modele çok umut bağladım bakalım alınca umarım üzmez beni.5 bin 500 tl para bayılacam sonucta hayırlısı bakalım.ayrıca 55 V 6863 DAT modelinede bak derim.
ne fark vardır bu 2 model arasında?

ve sen nerede buldun hocam hangi mağazaca, carefour veya migros? bazen oluyor mu bu modeller?

E Çevrimdışı

Ergin51

Yeni Üye
17 Tem 2021
11
39
İki model arasındaki farka epey .com adresinden bakabilirsin,ikiside benzer özellillere sahip videoları var you tubede.benim bulduğum yer küçük bir beyaz eşya bayisi tanındık bir yer degil.istanbulda büyük 5m migroslarda ve carrefoursalarda buna benzer modeller var takip etmen gerekir.

P Çevrimdışı

Pekkk

Yeni Üye
23 Tem 2021
11
28
Toshiba 50UA2063DT
SN: 8590860 100249

Panel bilgisini öğrenebilir miyim? Birde paneller arası fark nedir?

L Çevrimdışı

Loroz

Yeni Üye
22 Haz 2021
7
39
Vestel olmayanların panellerini bulabilir miyiz arkadaşlar?
Eğer öyleyse yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
Grundig 43GEF6935 A

IMG_1091.jpg

Geri
Üst Alt