Tv arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.selam arkadaşlar Techwood 43U903 panel ve anakart ne kullanmışlar bilgi bulamadım teşekkürler şimdiden
Panda panel
mrb panel ve anakart bilgisini ogrenebilirmiyim.?
yok hocam ürün bende alıcıyım ben araştırıyorum almadan önce : )Tv arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
Linkteki listeyi inceler misin.yok hocam ürün bende alıcıyım ben araştırıyorum almadan önce : )
teşekkürler ustam sanırım bu yeni bir ürün listede en yakını "43u902 lg panel mb130e ana kart" 43u903 bilgisi yok forumda. mb130 anakart va panel olsa keşke de alsam fiyatı en uygun 43" bu şu an.Linkteki listeyi inceler misin.
Vestel ve Vestel Üretimi Tv lerin Model Anakart Panel Bilgileri
vestel panel bilgi hattındaki gönderimin aynısıdır. arayanların daha kolay bulması için yeni bir konu açma ihtiyacı hasıl oldu. anakart bilgisi kesindir. karma panel kullanan modelleri '' / '' işareti ile ayırdım. kesin panel bilgisi için seri no ile vestel panel bilgi hattına yazınız...tavsiyeforumu.com
Rica ederim barkod gerekliteşekkürler ustam sanırım bu yeni bir ürün listede en yakını "43u902 lg panel mb130e ana kart" 43u903 bilgisi yok forumda. mb130 anakart va panel olsa keşke de alsam fiyatı en uygun 43" bu şu an.
panda panel
İyi günler. Panel bilgisi rica edebilir miyim.
diğer taraftaki sn yazan barkodu atarmısın
panel ve anakart bilgisini öğrenebilirmiyiz
panda panel