Chot panel mb230 ana kartmerhaba,
8381471000886 sn
Panel bilgisi ogrenebilir miyim.
Teşekkürler
Chot panel mb230 ana kartmerhaba,
8381471000886 sn
Panel bilgisi ogrenebilir miyim.
Teşekkürler
Çok sağolunChot panel mb230 ana kart
55ua9600 de hkc ve LG IPS üretimi var. En memnun edici Va derken vestelde en iyisi Samsung Va yada cmo Va diyebiliriz. Ama öyle bir algoritma yok , hani Hepsiburada ya girdim filitreleme seçeneğine bastım, şu boyut, şu ekran, şu yapı, şu ana kart . Bu şekilde tek tek bakmak imkansıza yakın ?Merhaba F fikoloji üstad ;
55ua9600 serilerinde HKC dışında VA panellerde bulunuyor mu? TV'den memnun olmakla birlikte HKC'nin izleme açısının biraz dar olması mutsuz ediyor beni.
İzleme açısı en memnun edici VA yapıdaki panele ilaveten anakartı sorunsuz, android yada smart fark etmez, 55 yada 58 inç, Vestel yada Toshiba için önerebileceğiniz model var mı?
Teşekkürler,
Barkod resmi ekleyin.merhaba hocam 43ua9600 urun aldim kullandigi panel ve sase bilgisi verebilirmisiniz lutfen rica etsem.
MB170 AnakartMesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba panel bilgisi öğrenebilirmiyim ayruca (va mı ips mi ) şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba panel öğrenebilirmiyim ayrıca (va mı ips mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
H Hasan9087, By_Trol, fikoloji
Teşekkür ederim paneli kesinleştirme imkanız varmı ayrıca başka panelde kullanılıyomu bu modeldeMB170 Anakart
Panelini de CHOT diye biliyorum.
Benim hatırladığım size yazdığımdı.Teşekkür ederim paneli kesinleştirme imkanız varmı ayrıca başka panelde kullanılıyomu bu modelde
Net olarak nasıl öğrenebiliriz bi öneriniz varmıBenim hatırladığım size yazdığımdı.
merhaba hocam serrrvisten degisim de yeni urun verdiler bize 43u9402 urun arizalandi yerine 43ua9600 gonderecekler android dediler onun icin sordum arizalanan urunun paneli samsungtu biliyorum