teşekkürler, hiç duymamıştım, bu markayı, inşallah iyidir ve uzun ömürlüdürChoot panel
Mb170 ana kart
teşekkürler, hiç duymamıştım, bu markayı, inşallah iyidir ve uzun ömürlüdürChoot panel
Mb170 ana kart
Çokça konuşuyoruz sana denk gelmemiştir. İnşallah ?teşekkürler, hiç duymamıştım, bu markayı, inşallah iyidir ve uzun ömürlüdür
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bahsetmiş olduğum ürünle ilgili fikriniz nedir? 43 inch fiyat performans bir ürün aramaktayım. Uygun başlıkta bunu sormuyorum farkındayım ama forumun tv tavsiye kısmında aynı sorunun cevabını alamadım ondan dolayı tekrar burada size sormak durumunda kaldım.Samsung boe hkc LG gibi bütün paneller mevcut, karma üretim, seri numarasına istinaden net cevap verebiliriz
Artık f/p kalmadı hepsi uçtu gittiÖncelikle cevabınız için teşekkürler. Bahsetmiş olduğum ürünle ilgili fikriniz nedir? 43 inch fiyat performans bir ürün aramaktayım. Uygun başlıkta bunu sormuyorum farkındayım ama forumun tv tavsiye kısmında aynı sorunun cevabını alamadım ondan dolayı tekrar burada size sormak durumunda kaldım.
Teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı. Anakart modeli iyi birşeydir umarım pek bir fikrim yok ama sipariş vermiş bulundum. Daha yeni SEG marka tv iade ettim yoğun uğraş sonunda ama inşallah aynı şeyleri yaşatmaz gelecek cihazArtık f/p kalmadı hepsi uçtu gitti
Bütçeniz uyuyorsa alın, ama beklentiniz yüksek olmasın ama kartı mb211s
Nerden aldın
Merhaba , bu ürünü satın aldım panel bilgisini öğrenebilir miyim ve kısa bir yorum
Nerden aldın
Hadi hayırlısı olsun menü 4725 yap bakim, ithal ürün bu sanırım