İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dled panel dizilimi bildiğim kadarıyla arkadan öne doğru ışıklandırma sistemiyle çalışmakta yani ışığın yönü izleyiciye doğru Eled Panel ise genelde slim modellerde kullanışmış almış olduğum 55UD9281 modelinde panel alt tarafa dizilmiş ve ışığın yönü aşağıdan-yukarı istikametinde bu şekilde ekranı aydınlatıyor. Satın alma konusunda Vestel in kendi sitesindeÖncelikle güle güle kullanın üründen memnunmuşsunuz acaba ???
İşin Aslı eled panel ile dled panel arasındaki farkında anladığım söylenemez bugün Kütahya merkezde bulunan Vestel bayilerinde ürünü sordum yok sistemlerinde sorguladıklarında böyle bir ürünün olmadığı bu ürünün internet mağazalarını veya Evkur özel üretilmiş olabileceğini söylediler. Böyle bir şey olması mümkün mü vestel farklı farklı ürünler üretip fason şekilde mi satıyorAdem Helvacı üstat konu hakkında görüşleri Benim için değerli Çünkü teşhir ürünü olarak ürünü inceleme şansımız maalesef yok. U9500 serisine göre daha iyi sanırım
Hkc panel mb230 ana kart![]()
Panel bilgisini söyleyebilir misiniz ?
Ne yazikki seri numarası olmalı49UA9800, 55UA9800 tam model numarası var mıdır acaba elinizde panelook.com'dan bakmak için. Yoksa sağlık olsun, teşekkürler.
Samsung panel![]()
Günaydın. Bir dostumun TV’si için panel bilgisi rica ediyorum.
teşekkürlerSamsung panel
Samsung, boe, hkc,LG, panda gibi bir çok modeli var hangi panel olduğunu ve IPS mi öğrenmek için seri numarası lazım.Karma panelden kastınız nedir? İPS mı VA mı? Hangi üretici? Bunlar belli mi? Üzgünüm bu konuda biraz yetersizim de.TEKNOWEST
8481902 boe panel mb230 ana kart![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar, Samsung va panel var mı bunların arasında?
Çok teşekkür ederim8481902 boe panel mb230 ana kart
8500929 Samsung panel mb230 ana kart