bende öyle düşünmüş? Zor soru
Birinin ana kartı benim için çok başarılı çok severim, diğeri ise ısınamadıgim ana kart. Ama smr her şeyi dengelenmiş.
Bence bu iki seçimde ud9281

bende öyle düşünmüş? Zor soru
Birinin ana kartı benim için çok başarılı çok severim, diğeri ise ısınamadıgim ana kart. Ama smr her şeyi dengelenmiş.
Bence bu iki seçimde ud9281
TV tavsiye bölümünden destek alabilirsinizbende öyle düşünmüşteşekkür ederim ilginiz için. bunlara ek 3.bir ihtimal varmı sizce, gerçekten anakar+panel+teknik detaylar alacağım tv tamamen değiştirdi
sayenizde birşeyler öğrendim
55ud9281 in led tipi dled mi eled mi öğrenmek için vestelle görüştüm cevap olarak full led olarak söylediler full led nedir acaba F fikolojiTV tavsiye bölümünden destek alabilirsiniz
edge led panel55ud9281 in led tipi dled mi eled mi öğrenmek için vestelle görüştüm cevap olarak full led olarak söylediler full led nedir acaba F fikoloji
samsung panel![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fikoloji kardeş birinci mesajima da cevap bekliyorum birde bu Regal TV de panel ve ana kart durumu nedir ve yeni uretim mi
edge led panel
O bilgiyi verenin gözlerinden öpeyim ? teknowest hocama teşekkürler doğrudur. Eled. Full LED diye birşey yoktur. He TV LED o doğru ama öyle bir açıklama yanlış ?TEKNOWEST ısrarla sordum edge led değilmi diye direk vestel teknik servisten gelen bilgi full led şeklinde. Edge led kesin bilgimidir onlar neden full led diyor sizce
buna biz karar veremiyoruz.Arkadaşlar fikoloji ve teknowest bilgiler için teşekkürler ne yapacam şaşırdım 55inc LG IPS arıyorum Vestel yada Regal çift USB mb130 ana kart bulamıyorum ne yapabiliriz
samsung panel