K
kaanozdemir
Yeni Üye
- 16 Eyl 2020
- 7
- 22
Merhaba, bu tvnin bilgileri ne acaba?
Yardımcı olduğunuz için çok sağolun.Teşekkür ederim.Panel olarak kullanılan hkc markası ile ilgili araştırma yaptığımda karşıma neredeyse hiç bir şey çıkmıyor.Bu panel forumu takip ettiğim kadarıyla bir çok 55u9500 kullanıcısının kullandığı panel.Bu hkc panel hakkında bizleri biraz daha aydınlatırsanız bir çok forum üyesi faydalanmış olur.Yani görüntü kalitesi bakımından kendi çapımda yaptığım 4k hdr dolby vision özelliklerine sahip videolarda hiç bir problem görmedim.hem flash disk ile hem de 2.0 bir hdmi kablo ile bilgisayar üzerinden bahsettiğim özellikleri net bir şekilde izleyebildim.Bu mb230 anakartla ilgili sormak istediğim bu pixelance özelliğini kapatıp açmak mümkün müdür?Saygılar.Mb230 ana kart
Hkc panel Va
hı levelMerhaba, bu tvnin bilgileri ne acaba?
samsun gpanelMerhaba
Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim
Şimdiden teşekkürler
Merhaba tekrardan, ben bu urunu ceyiz icin aldim henüz kurulmadi sağolsun bir arkadas ürün samsung panel dedi bunu kullanan veya fikri olan varmı bakış açışına gore renk sapmasi vs oluyormu bilgisi olan varsa yardimci olabilirmisiniz iyi forumlarmerhaba ürüne vestel WA ekran var dedi ama detayli bilgi verirmisiniz rica etsem
hkc panelİyi akşamlar, forumu beğenerek takip ediyorum. Rica etsem fotoğraftaki seri numaralı TV'nin panel ve anakart modelini öğrenebilir miyim?
rezerve
boe panel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu tv nin panel ve anakarti ile ilgili bilgi verir misiniz? Tesekkurker
konuda seri no paylaşalımMerhaba bende vestel televizyon vestel yazıp açılıp açılıp kapanıyor herhalde yazılım yüklemek flaş bellekle nereden yükleye bilirim yardımci olurmususunuz