Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

U Çevrimdışı

UzunEsmer

Aktif Üye
3 Tem 2018
115
45
Ben de aynı şeyi merak ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, peki Vestel IPS panel kullanan 49", 50" modeller hangisi?
Ben de merak ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TELEFUNKEN 48tf6020 seri no : 7755765 700434
Panel bilgisi öğrenebilir miyim

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

Uğur Yavuzcan

Yeni Üye
11 Eyl 2019
21
44
Arkadaşlar çalışma odamda en fazla 43" ebatında UHD 4K bir tv için bütçe ayırabiliyorum.
Kullanım amacım pc ekranı olarak,bazen PS4 veya Xbox ile Netflix tarzı filmler izlemek için almak istiyorum.
Tabiki kalite olarak üst düzeyler vardır ancak bütçem şu an için en fazla 4000-4500 tl civarı çıkıyor.
Aşağıdaki vestel ürünü acaba yeterli olurmu sizce?
Yoksa LG UN74 serisi veya Samsung Tu85 serisi mi daha iyi olur acaba?
Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevineceğim.
Sizler kadar panel yapısı bilgim yok.Vestelin bu modelindeki panel üzer mi bizi acaba?

C Çevrimdışı

cuni21 

Yeni Üye
1 Ağu 2018
23
41
IMG_20200813_1849202.jpg
65UD9000 in panel bilgisi nedir acaba

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Arkadaşlar çalışma odamda en fazla 43" ebatında UHD 4K bir tv için bütçe ayırabiliyorum.
Kullanım amacım pc ekranı olarak,bazen PS4 veya Xbox ile Netflix tarzı filmler izlemek için almak istiyorum.
Tabiki kalite olarak üst düzeyler vardır ancak bütçem şu an için en fazla 4000-4500 tl civarı çıkıyor.
Aşağıdaki vestel ürünü acaba yeterli olurmu sizce?
Yoksa LG UN74 serisi veya Samsung Tu85 serisi mi daha iyi olur acaba?
Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevineceğim.
Sizler kadar panel yapısı bilgim yok.Vestelin bu modelindeki panel üzer mi bizi acaba?

ana konudan tavsiye alabilirsiniz.

U Çevrimdışı

Uğur Yavuzcan

Yeni Üye
11 Eyl 2019
21
44
ana konudan tavsiye alabilirsiniz.
Yazdım günler önce ancak kimse geri dönüş yapmadı.Belki foruma göre amatör bir soru ancak Vestelin bu modeli şu anda indirime girmiş durumda bir haftalığına f/p ürünü gibi duruyor açıkçası.
Ama panel yapısı ya da malzeme kalitesi ve sorunsuzluk anlamında nasıldır çok yabancı olduğum bir marka açıkçası.

Mesela bazı kullanıcılar futbol maçlarında topun veya futbolcuların arkasında hızlı hareketler esnasında gölgelenmler olduğunu belirtmiş.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Yazdım günler önce ancak kimse geri dönüş yapmadı.Belki foruma göre amatör bir soru ancak Vestelin bu modeli şu anda indirime girmiş durumda bir haftalığına f/p ürünü gibi duruyor açıkçası.
Ama panel yapısı ya da malzeme kalitesi ve sorunsuzluk anlamında nasıldır çok yabancı olduğum bir marka açıkçası.

Mesela bazı kullanıcılar futbol maçlarında topun veya futbolcuların arkasında hızlı hareketler esnasında gölgelenmler olduğunu belirtmiş.

N Çevrimdışı

Nevus

Yeni Üye
6 Haz 2020
2
35
Herkese iyi günler hayırlı cumalar dilerim. Teknosanın Gittigidiyor.com mağazasından sipariş ettiğim Vestel'in 50u9400 modeli tv geldi. Servisi beklemedeyim. Sipariş ettikten sonra bu modelde panel farklılığı olduğunu öğrendim biraz kafam karıştı. Panel marka ve ips mi va mı olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

IMG-20200814-WA0005.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Herkese iyi günler hayırlı cumalar dilerim. Teknosanın Gittigidiyor.com mağazasından sipariş ettiğim Vestel'in 50u9400 modeli tv geldi. Servisi beklemedeyim. Sipariş ettikten sonra bu modelde panel farklılığı olduğunu öğrendim biraz kafam karıştı. Panel marka ve ips mi va mı olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

IMG-20200814-WA0005.jpg
Hkc panel VA
Mb130s ana kart

Geri
Üst Alt