ana konudan tavsiye alabilirsiniz.Arkadaşlar çalışma odamda en fazla 43" ebatında UHD 4K bir tv için bütçe ayırabiliyorum.
Kullanım amacım pc ekranı olarak,bazen PS4 veya Xbox ile Netflix tarzı filmler izlemek için almak istiyorum.
Tabiki kalite olarak üst düzeyler vardır ancak bütçem şu an için en fazla 4000-4500 tl civarı çıkıyor.
Aşağıdaki vestel ürünü acaba yeterli olurmu sizce?
Yoksa LG UN74 serisi veya Samsung Tu85 serisi mi daha iyi olur acaba?
Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevineceğim.
Sizler kadar panel yapısı bilgim yok.Vestelin bu modelindeki panel üzer mi bizi acaba?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
menü 4725 tuşlayıp açılan ekran görüntüsünü eklermisin65UD9000 in panel bilgisi nedir acaba![]()
Yazdım günler önce ancak kimse geri dönüş yapmadı.Belki foruma göre amatör bir soru ancak Vestelin bu modeli şu anda indirime girmiş durumda bir haftalığına f/p ürünü gibi duruyor açıkçası.ana konudan tavsiye alabilirsiniz.
Önemli - Televizyon Tavsiye Ana Konu
Merhabalar Film izlemeyi seven birisiyim 8000 TL Bütçem var 100hz 65 inç tv tavsiyesi alabilirmiyim @albanez @Adem Helvacı Bir şey daha danışmak istiyorum izlleme mesafesi diye bir şey söz konusumu acaba benım izleme mesafem 3.80 olucakta İzleme mesafesi için normal olarak ilk kriter panel...tavsiyeforumu.com
Yazdım günler önce ancak kimse geri dönüş yapmadı.Belki foruma göre amatör bir soru ancak Vestelin bu modeli şu anda indirime girmiş durumda bir haftalığına f/p ürünü gibi duruyor açıkçası.
Ama panel yapısı ya da malzeme kalitesi ve sorunsuzluk anlamında nasıldır çok yabancı olduğum bir marka açıkçası.
Mesela bazı kullanıcılar futbol maçlarında topun veya futbolcuların arkasında hızlı hareketler esnasında gölgelenmler olduğunu belirtmiş.
menü 4725 tuşlayıp açılan ekran görüntüsünü eklermisin
auo panel mb130 anakart
auo panel mb130 anakart
[/QUOTEf
Hkc panel VAHerkese iyi günler hayırlı cumalar dilerim. Teknosanın Gittigidiyor.com mağazasından sipariş ettiğim Vestel'in 50u9400 modeli tv geldi. Servisi beklemedeyim. Sipariş ettikten sonra bu modelde panel farklılığı olduğunu öğrendim biraz kafam karıştı. Panel marka ve ips mi va mı olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
![]()
Merhaba Emrexhn
55ud9590 nın kutusu duruyorsa özelliklerini gösterir yerin fotoğraflarını paylaşabilirmisin rica etsem
Pixellence pro, Super Resolution, Micro Dimming ve MEMC var mı konttol etmen mümkün mü
Mb230 da hareketli sahneler nasıl, genelde kötü yorumlar bu konuda
Şimdiden teşekkürler
Teşekkürler.Hkc panel VA
Mb130s ana kart
boe panelSeg 32SBH510 TV panel bilgisi alabilirmiyim
![]()