CHOT pnlbu televizyonun panel ve ana kartı nedir
BOE pnlGünaydın tv dün kuruldu Ürün Kodu: V10128578 SeriNo: 8451325000914 Panel ve anakart bilgisini alabilirmiyim teşekkürler
BOE pnlMerhaba tv yeni geldi
Panel ve anakart bilgisini alabilirmiyim teşekkürler
samsung pnlMerhaba
Panel ve anakart bilgisini alabilirmiyim teşekkürler
Sevis geldiğinde bu olayı mutlak bildir ,ayrıca kurulum sırasında filme al ,"abi ben işteyim ,hanım evde" dersen,söyle hanım filme alsın daha doğrusu evde kim varsa filme alsın ,neme lazım,elinizde bulunsun filmpanel bilgisi alabilie miyiz bir de kutuda kahve kola çay lekeleri gibi şeyler var hatalı ürün olmasından korkuyorum
Panda mi iyidir aou mu
Bildiririm tabi ki aynen dediğiniz gibi yapaym ben 15 Ağustos da kurturmayi düşünüyordm ama zaman kaybinin ürün iadesi veya değişimi için bir zararı olur mu ayrıca panel ve anakart bilgisini siz görebiliyor musunuz ?Sevis geldiğinde bu olayı mutlak bildir ,ayrıca kurulum sırasında filme al ,"abi ben işteyim ,hanım evde" dersen,söyle hanım filme alsın daha doğrusu evde kim varsa filme alsın ,neme lazım,elinizde bulunsun film
Maalesef panel bilgisini bilmiyorum ,ama kısa sürede bir cevap gelir bu konudaBildiririm tabi ki aynen dediğiniz gibi yapaym ben 15 Ağustos da kurturmayi düşünüyordm ama zaman kaybinin ürün iadesi veya değişimi için bir zararı olur mu ayrıca panel ve anakart bilgisini siz görebiliyor musunuz ?