TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
samsung pnl MB230 2020/03 üretinliHocam kolay gelsin. Panel Anakart ve üretim tarihi öğrenebilirmiyim. Bi de tv ye güncel yazılımı servisten talep edebilirmiyiz. Ücret isterlermi. Şimdiden tşkler
![]()
samsung pnl MB230 2020/03 üretinliHocam kolay gelsin. Panel Anakart ve üretim tarihi öğrenebilirmiyim. Bi de tv ye güncel yazılımı servisten talep edebilirmiyiz. Ücret isterlermi. Şimdiden tşkler
![]()
samsung panel MB130S anakartMerhaba forumunuzla yeni tanıştım uzun uğraşlar sonucu hi-level 49uhl650 yi buldum herkes gibi bende panel ve anakart bilgisini merak ediyorum. Servis menüsünden anladığım kadarıyla anakart mb130 ancak Kuruluma gelen arkadaş servis menüsünden bakarak panel için Vestel üretiyor gibi bişey söyledi LG yada samsung değil dedi. Konu hakkında bilgi verirseniz teşekkürler şimdiden.
![]()
![]()
11642 dakika![]()
Hocam yukarıda yazan saat çalışma saatimi ben çok bir şey anlamadım
samsung pnl MB230 2020/03 üretinli
Hocam kolay gelsin. Panel Anakart ve üretim tarihi öğrenebilirmiyim. Bi de tv ye güncel yazılımı servisten talep edebilirmiyiz. Ücret isterlermi. Şimdiden tşkler
![]()
samsung va panelTeşeklürler hocam. Birde bu VA panel ve IPS panel mi çok anladığımdan değil en azından ürünümüzü bilelim nedir diye bilgi sahibi olalım.
Teşekkür ederim hocam. Sağolun bilgilendirdiğiniz için bizleri...samsung va panel
VA panel mi yoksa IPS panel mi ? Yeni Video Eklendi
Forumda oldukça yazdık çizdik tartıştık bu konuyu. Onlarca marka ve modelde tek tek performanslarını da test ettik, Youtube kanalımda sürekli olarak yan açı performans videolarını da yayınladım. Tabi böyle karşılaştırma videosu olmaz onu baştan yazayım zira panel üreticileri ve bu videoda özne...tavsiyeforumu.com
lg panel![]()
Hocam yukarıda yazan saat çalışma saatimi ben çok bir şey anlamadım
ihraç ürünMerhaba arkadaşlar Vestel 55u7510t TV yeni piyasaya sürülmüş panel ve ana kart hakkında bilgi verir misiniz
samsung panel mb130s ana kart![]()
Panel bilgisi alabilirmiyim