TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
samsung panel MB130S anakart
Bilgi rica ediyorum.
samsung panel MB130S anakart
Bilgi rica ediyorum.
lg panel MB130S anakart
Hocam zahmet olmazsa bende öğrenebilir miyim ?
panda ve chot panel kullanılmış netbilgi için seri no gerekli58u9500 modellerde tek model panel mi bulunuyor ? ve nedir teşekkürler
panda panelAbi hangi panel ve anakarta sahip olduğunu söyleyebilirmisin sana zahmet acil yazarsan abi
hayırlısı olsun lg panelmerhaba panel bilgisi alabilir miyim?
Teşekkürler hocam. Kurulsun bakalım görüşlerimi iletirim ilgili konusuna.hayırlısı olsun lg panel
mb230 ana kart
Peki abi panda panel ne oluyor diğer panellere göre nasıl ve hangi marka üretiyor bu paneli oyun PS de film de falan sıkıntı olur mupanda panel
mb230 ana kart
Panda kendisi üretici, çin menşei li, orta segment VA yapıdadır, çok iyi bir panel demek yanlış olur orta segment bir oanel, isteklerinizi tam karşılar mi bilememPeki abi panda panel ne oluyor diğer panellere göre nasıl ve hangi marka üretiyor bu paneli oyun PS de film de falan sıkıntı olur mu
Yani abi bu modelin 55 inc ini alsam dahamı iyi olurPanda kendisi üretici, çin menşei li, orta segment VA yapıdadır, çok iyi bir panel demek yanlış olur orta segment bir oanel, isteklerinizi tam karşılar mi bilemem
tv tavsiyesi vermiyorum, alıp almamak sizin kararınızYani abi bu modelin 55 inc ini alsam dahamı iyi olur