gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
seri numarasına göre , toshiba tvye vestel'in yazılımı atılabilir mi? kartlar aynı, paneller aynı vb. olursa? olanı bulmak zor olur mu? kafamda deli sorular.seri no yada servis menü görseli yeterli
seri numarasına göre , toshiba tvye vestel'in yazılımı atılabilir mi? kartlar aynı, paneller aynı vb. olursa? olanı bulmak zor olur mu? kafamda deli sorular.seri no yada servis menü görseli yeterli
samsung panel, mb130s ana kartMerhaba panel nedir.
Teşekkürler. LG panel istiyordum güzel denk geldi.lg panel
Vestel üretimi değildir.
Panda panel. Panel bilgisini öğrenebilir miyim
lg panel MB130S anakart
Kolay gelsin.panel bilgisi alabilrmiyim acaba
bu urunu aylarca bekledim A101 magazadan alamadım. Sürekli yok dediler. 9 Martta online olarak a101 sitesinden aldim.Oda samsung panel çıktı. Bugün a101 gittim.Karsima çıktı,hayırlısı artık ne diyelimlg panel MB130S anakart
bu urunu aylarca bekledim A101 magazadan alamadım. Sürekli yok dediler. 9 Martta online olarak a101 sitesinden aldim.Oda samsung panel çıktı. Bugün a101 gittim.Karsima çıktı,hayırlısı artık ne diyelim
Benimki hangisi acaba MB 120 TEKNOWEST hocambu urunu aylarca bekledim A101 magazadan alamadım. Sürekli yok dediler. 9 Martta online olarak a101 sitesinden aldim.Oda samsung panel çıktı. Bugün a101 gittim.Karsima çıktı,hayırlısı artık ne diyelim
samsung panel
samsung panel
[/QUOTEl