Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.teknik bilgileri.
ben göremedim
Evet,aynen doğrusatırlarde soft pixellence (realvision) yazıyor.olduğu anlamına geliyor heralde.
lg panel olarak düşünüyorum seri numarası daha işlenmemiş
menü 4725 yaparak çıkan resmi ekleyin daha net bilgi veririm
ana kart olarak mb230 kart var
hocam bu panel nasıl performans ve kalite olarak ben görüntü kalitesini beğendim gibi ...mb130s ana kart
aou panel
güncelleme için arkadaş link paylaşmış
Panel bilgisi öğrenebilir miyim? Teşekkür eder kolaylıklar dilerim.
teşekkür almadım henüz mağazada çekmem gerekir sanırımAlacağınız tvnin kutusundaki barkod fotosunu yayınlamalısınız,başka türlü göremezler paneli
Örneğin:
hocam bu panel nasıl performans ve kalite olarak ben görüntü kalitesini beğendim gibi ...
birde mümkünse vestelin kullandığı panellerin kıyaslamasını yapan bir liste yada birbirinden farklı özelliklerini anlatan bir konu olsa
teşekkürler
130s ana kart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Panel bilgisi öğrenebilir miyim? Teşekkür eder kolaylıklar dilerim.
selam,
Çok teşekkür ederimselam,
panel konusunda net konuşmadığıma sevindim, yanlış bilgi verip sizi üzmek istemezdim. seri numarası hala işlenmemiş, bu işlenmeme sizin üzerinize kayıt ve garanti başlangıcı olarak değil, fabrikasyon servislerin gördüğü kullanılan parçalar, yazılımlar gibi ekranla alakalı olan kısım.
panelde değişiklik yaparak aou panel olduğunu belirteyim.
ana kart mb230
garantisi başlatılmış sorun yok, aklınızda şüphe olmasın yeni bir model olduğu için işlenmemiş