T
Tameraltuner50
Yeni Üye
- 4 Eyl 2019
- 4
- 35
AUO panel MB130S anakart65ud9000 modeli panel ve anakarti ogrenebilir miyim. Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim. Bu panel samsung ve lg ye gore daha mi iyi oluyordu? va ips konusunda bir bilginiz var mi?AUO panel MB130S anakart
selam,Merhaba fikoloji bey tv geldi seri numarasını paylaşıyorum sn:8279889 900152
Vpaz:20274584 şimdiden tşkler
ikisinin ortasında samsung gibi va paneldir, lg den bir tık düşük (tabi burada panel yapıları farklı olduğu için tamamen eşlelştirme yapamayız) samsung eşdeğerdir.Tesekkur ederim. Bu panel samsung ve lg ye gore daha mi iyi oluyordu? va ips konusunda bir bilginiz var mi?
Lg ips mi oluyordu.ikisinin ortasında samsung gibi va paneldir, lg den bir tık düşük (tabi burada panel yapıları farklı olduğu için tamamen eşlelştirme yapamayız) samsung eşdeğerdir.
vestel üretimlerinde evet diyebiliriz ıpsLg ips mi oluyordu.
Türkiye için sadece bu modelde gördüm tam geçiş sağlandığını sanmıyorumarkadaslar merhaba.ado beyin tavsiye etmis oldugu mb130e ana karta sahip tv marka ve model bilgileri mevcut mudur.en son 9650 nolu urunler bulunamiyordu.su an durum nedir acaba.mb130e ana karti olan tvler hangileri guncel olarak.tesekkurler.
Jvc konusuna da yazdım ama asıl yeri burası sanırım
Sn:997404 800042
Vpaz: 20274114
Selamlar ben de ürünü alanlara katıldım amazondan aldım, ürün iade ürünmüdür acaba. Panel ve anakart özellikleri nelerdir. Şimdiden teşekkürler