Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

daha yepyeni uretilmis sanirim. fakat guncel modelmidir ekrani anakarti? duruma gore alacagim tavsiye edermisinz hocam.

P_20190822_144933.jpg

model bilgisine ulaşamıyorum seri nuamrası var mı
Hocam cok ozur dilerim model numarasini yanlis yazmisim TELEFUNKEN 55TU6020 imis

Birde aklimizda olan diger model ise SEG 55SBU700 rica etsem bu ikisinin panel ve anakart bilgisine ulasirsaniz bilgi verirmisiniz.

Kafamiz cok karisik birde aklimizda olan diger tv ise awox 55u5600str neyseki onun panel bilgisini ado ve sizler sayesinde biliyoruz

IMG-20190822-WA0017.jpg

65ud9000 model televizyon panel hangi markanın yardımcı olursanız sevinirim

Hocam cok ozur dilerim model numarasini yanlis yazmisim TELEFUNKEN 55TU6020 imis

Birde aklimizda olan diger model ise SEG 55SBU700 rica etsem bu ikisinin panel ve anakart bilgisine ulasirsaniz bilgi verirmisiniz.

Kafamiz cok karisik birde aklimizda olan diger tv ise awox 55u5600str neyseki onun panel bilgisini ado ve sizler sayesinde biliyoruz
Up

telefunken 2 üretim birisi mb130s ana kart lg ıps panel hdr fln var, diğeri mb120 karma panel hangisi çıkarsa. mb130s çıkarsa yeni üretim ve sağlam bir tv :)
seg olan mb130s ana kart hdr fln var , panel olarak 2 üretim samsung da olabilir lg de, yeni üretim

samsung panel mb130s anakart

Ürünlerin bu tür bilgilerini edinebileceğimiz bi platform var mı hocam ? Ben 2300 TL'e kadar IPS TV arıyorum ama özelliklerini beğendiğim ürünlerin panel bilgisini bulamıyorum çoğu zaman :/

@ConPix, servisler bu bilgilere ulaşabiliyor. vestel almayı düşünürseniz yardımcı oluruz.

@ConPix, servisler bu bilgilere ulaşabiliyor. vestel almayı düşünürseniz yardımcı oluruz.
Hocam bu ürünlerden IPS olan var mı ? Hangisini tavsiye edersiniz ? (vestel dışında kalan markalar da vestel bünyesinde üretiliyor diye biliyorum ondan yazdım.)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

serino olmadan bu şekilde panel bilgisi vermek zor

satıcı ile görüşüp talep edebilirsiniz.

Geri
Üst Alt