Hocam cok ozur dilerim model numarasini yanlis yazmisim TELEFUNKEN 55TU6020 imismodel bilgisine ulaşamıyorum seri nuamrası var mı
lg panel mb211s anakartdaha yepyeni uretilmis sanirim. fakat guncel modelmidir ekrani anakarti? duruma gore alacagim tavsiye edermisinz hocam.
samsung panel mb130s anakart
65ud9000 model televizyon panel hangi markanın yardımcı olursanız sevinirim
UpHocam cok ozur dilerim model numarasini yanlis yazmisim TELEFUNKEN 55TU6020 imis
Birde aklimizda olan diger model ise SEG 55SBU700 rica etsem bu ikisinin panel ve anakart bilgisine ulasirsaniz bilgi verirmisiniz.
Kafamiz cok karisik birde aklimizda olan diger tv ise awox 55u5600str neyseki onun panel bilgisini ado ve sizler sayesinde biliyoruz
telefunken 2 üretim birisi mb130s ana kart lg ıps panel hdr fln var, diğeri mb120 karma panel hangisi çıkarsa. mb130s çıkarsa yeni üretim ve sağlam bir tvHocam cok ozur dilerim model numarasini yanlis yazmisim TELEFUNKEN 55TU6020 imis
Birde aklimizda olan diger model ise SEG 55SBU700 rica etsem bu ikisinin panel ve anakart bilgisine ulasirsaniz bilgi verirmisiniz.
Kafamiz cok karisik birde aklimizda olan diger tv ise awox 55u5600str neyseki onun panel bilgisini ado ve sizler sayesinde biliyoruz
samsung panel mb130s anakart
Hocam bu ürünlerden IPS olan var mı ? Hangisini tavsiye edersiniz ? (vestel dışında kalan markalar da vestel bünyesinde üretiliyor diye biliyorum ondan yazdım.)C ConPix, servisler bu bilgilere ulaşabiliyor. vestel almayı düşünürseniz yardımcı oluruz.
Hocam ürünü almadan seri numarası öğrenme şansım var mı kiserino olmadan bu şekilde panel bilgisi vermek zor