Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Peki üstadım core yazılımı ile full yazılım arasındaki fark nedir acaba görüntüde iyileşme falan oluyormu
full yazılım demek fabrika çıkış yazılımıdır, core yazılım ise güncellemedir. güncelleme ile farklı özellikler farklı iyleştirmeler yapılır.
sizin full yazılım istemeniz durumundaservisten destek almanız gerekir çünkü revizyonlu full yazılımlar servis ile paylaşılır

S Çevrimdışı

SHIPANGEL

Yeni Üye
3 Ağu 2019
11
28
full yazılım demek fabrika çıkış yazılımıdır, core yazılım ise güncellemedir. güncelleme ile farklı özellikler farklı iyleştirmeler yapılır.
sizin full yazılım istemeniz durumundaservisten destek almanız gerekir çünkü revizyonlu full yazılımlar servis ile paylaşılır
Peki benim hangisini kurmam gerek yada servis kendi kurarım bazı arkadaşlar yazılım yüklemesi ile görüntünün netlwştiğini söylüyorlar

S Çevrimdışı

SHIPANGEL

Yeni Üye
3 Ağu 2019
11
28
en günceli ilk paylaştığım link, zaten carbon olan tektir. onu yükleyiniz.
servise güncellemesinide yaparmısınız deyin yapacaklardır
Hocam sizi de yordum ama bu son güncelleme ile gözle görülür değişikler var mı görüntü kalitesinde?

Birde bu sürümde netflix falan varmı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam sizi de yordum ama bu son güncelleme ile gözle görülür değişikler var mı görüntü kalitesinde?

Birde bu sürümde netflix falan varmı
estağfurllah, dilimizin döndüğünce birşeyler yapmaya çalışıyoruz :ok
görüntü , performans ve iyileştirmeler mevcuttur. eğer netfilix yoksa https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ burada mb120 netfilix yazılımı var bunla geliyor diye biliyorum

S Çevrimdışı

SHIPANGEL

Yeni Üye
3 Ağu 2019
11
28

estağfurllah, dilimizin döndüğünce birşeyler yapmaya çalışıyoruz :ok
görüntü , performans ve iyileştirmeler mevcuttur. eğer netfilix yoksa https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ burada mb120 netfilix yazılımı var bunla geliyor diye biliyorum
anladım şuanki en son sürümü yükleyip peşine netflix olan sürümü yükliycem değil mi peki daha sonra netflix olan sürümü yükleyince son sürümün özellikleri gider mi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
[Gizli İçerik]
anladım şuanki en son sürümü yükleyip peşine netflix olan sürümü yükliycem değil mi peki daha sonra netflix olan sürümü yükleyince son sürümün özellikleri gider mi
aynen öyle gider :) telefon gibi düşün misal android 8 üzerine 9 kurup sonra 8 e dönersen hangi özellik kalır :)
önce en güncel versiyona güncelle, netflix yoksa gelmez ise netflix yazılımına geç.
ama senin modelde orjinalde var gösüküyor. bu nedenle sorun olacağını sanmıyorum

S Çevrimdışı

SHIPANGEL

Yeni Üye
3 Ağu 2019
11
28
aynen öyle gider :) telefon gibi düşün misal android 8 üzerine 9 kurup sonra 8 e dönersen hangi özellik kalır :)
önce en güncel versiyona güncelle, netflix yoksa gelmez ise netflix yazılımına geç.
ama senin modelde orjinalde var gösüküyor. bu nedenle sorun olacağını sanmıyorum
Hocam bu işlem cihazı garanti dışı bırakmaz değil mi birde telefondaki gibi brick riski varmı
Son olarak vestel neden kendi göndermiyor anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de vestel neden yazılımları otomatik göndermiyor. Şimdi ben son sürüme nereden geçebilirim kendim pek anlamam yazılım olayından
Hocam bu hdr yazılımsal bir olay mı yoksa donanımsalmı

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

SHIPANGEL

Yeni Üye
3 Ağu 2019
11
28
Merhaba panel türü nedir

IMG_20190803_021931b5379b5ed9cec694.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam bu işlem cihazı garanti dışı bırakmaz değil mi birde telefondaki gibi brick riski varmı
Son olarak vestel neden kendi göndermiyor anlamadım

Hocam bu hdr yazılımsal bir olay mı yoksa donanımsalmı
Hdr yazılımsal dir. Sabah verdiğim linkte emsal olarak bazı mb120 lerde bı versiyknda varken diğerinde yok gibi gibi

Garanti dışı kalmaz orjinal yazılımdır.
Otomatik güncelleme şu anda mb130 mb211 gibi saselerde mevcut

S Çevrimdışı

SHIPANGEL

Yeni Üye
3 Ağu 2019
11
28
Revizyonlu olduğu için TV kurulduktan sonra menü 4725 yapıp çıkan ekran resmini paylaşınız

[SUP]Hocam bir de HD kanallarda sanki yeterince netlik yok gibi bu konuda ne yapılabilir eski 32 inç ekran smart olmayan tv daha netti [/SUP]

[SUP]Hocam bir de HD kanallarda sanki yeterince netlik yok gibi bu konuda ne yapılabilir eski 32 inç ekran smart olmayan tv daha netti [/SUP]

IMG_20190804_19410999949b3e85ed1f0a.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

IMG_20190804_19410999949b3e85ed1f0a.jpg
V2.45.29.1 Carbon yüklenebilir.
aou panel

Geri
Üst Alt