Ado hocam ben hala beklemedeyim fikoloji hocamın tahmini doğru çıkar inşallah lg ips olması taraftarıyım.
İyi çalışmalar...
Saygılar...
Ado hocam ben hala beklemedeyim fikoloji hocamın tahmini doğru çıkar inşallah lg ips olması taraftarıyım.
Selamlar; Samsung VA maalesefAdo hocam ben hala beklemedeyim fikoloji hocamın tahmini doğru çıkar inşallah lg ips olması taraftarıyım.
İyi çalışmalar...
Saygılar...
Samsung VA, MB130S65UD9000
Sn : 8239610 900379
Panel ve diğer bilgileri verirmisiniz. Daha kurulum yapılmadı.
Ado F fikoloji teknovest
Teşekkür ederim hocam anlaşılan bu tv nin ips si yok ya da yok denecek kadar az. Hayırlı olsunSelamlar; Samsung VA maalesef
Eminiz degil mi üstadım ona göre kurulum yaptiricam veya iade edicem. Benim seri noya benzer birine sam panel denmiş acaba samsung demek mi oluyor yoksa ayri bi panel ureticisi miSamsung VA, MB130S
O konuda net yorum yapamıyorum maalesef, neticede üretimde var olduğunu bilsek de, oransal veri paylaşabilecek kadar data yetkinliğimiz yok maalesef.Teşekkür ederim hocam anlaşılan bu tv nin ips si yok ya da yok denecek kadar az. Hayırlı olsun
Eminiz degil mi üstadım ona göre kurulum yaptiricam veya iade edicem. Benim seri noya benzer birine sam panel denmiş acaba samsung demek mi oluyor yoksa ayri bi panel ureticisi mi
Yok üstadım tam aksine sana o kadar güveniyorum ki ağzından çıkacak iki kelimeyle iadeyi yada kurdurmayi yaptiricagimdan bahsediyorum. Çok teşekkür ederim VA istiyodum. Samsung VA çıktı. Kolay gelsin üstadım.Arkadaşlar verdiğimiz cevaplar otorite cevapları değil. Bizler bilgimizi ve erişebildiğimiz kadarıyla gördüklerimizi paylaşıyoruz sizlere. Bu güne kadar SAMSUNG dediğimizin LG çıktığı hiç olmadı, Lakin çıkarsa da biz vebal altında olmak istemeyiz bu nedenle siz verdiğimiz bilgiyi yanlış olarak kabul edin bence. Bu konularda en ufak tereddüdünüz var ise lütfen kurulum yaptırmayınız..
Yazdıklarım sitem değil yanlış anlaşılmasın.Yok üstadım tam aksine sana o kadar güveniyorum ki ağzından çıkacak iki kelimeyle iadeyi yada kurdurmayi yaptiricagimdan bahsediyorum. Çok teşekkür ederim VA istiyodum. Samsung VA çıktı. Kolay gelsin üstadım.
Tv yi nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz?65UD9000
Sn : 8239610 900379
Panel ve diğer bilgileri verirmisiniz. Daha kurulum yapılmadı.
Ado F fikoloji teknovest
Tabiki Vatan'dan aldım.Tv yi nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Ben teknosadan aldım hala gelemedi. Ben de va panel istiyorum ondan sordum.Tabiki Vatan'dan aldım.
Rica ederim. Allah gönlüne göre versin dostum.Teşekkür ederim. Ben teknosadan aldım hala gelemedi. Ben de va panel istiyorum ondan sordum.