mb130 şase, samsung va panel, hdr yokPaneli öğrenebilir miyim
merhabaHerkese merhaba. Öncelikle yardımlarınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. yeni tv almayı düşünüyorum serisi 20273316 55ud9300 serisi bir televizyon aldım. Rica etsem panel bilgisini anakartini söyleyebilirmisiniz.
hdr 10 mevcut, samsung va panel, mb130 şase,S.a.
Öncelikle kolay gelsin.
Yaptığınız iş çok zahmetli.
Sizden ricam
Gönderdiğim vestel tv nin ;
Panel yapısı : ?
Ana kart modeli : ?
Hdr1o : ?
Ya da wcg : ?
Ps 4 pro ve 4k film oynatma (USB girişi 60fps) uygun bir televizyon mu dur ?
Şimdiden çok teşekkürler...
yazılımla 2200hz gerçek değeri ne yazıkki bulamadım, şase mb130p en tutlan şase modellerindendir.Verdiğiniz bilgiler için sağolun
Son olarak
Ekran yenileme hızı (smr) nedir ? Ve MB130 kartının isim kısmının sonunda harf mevcut mudur. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Teşekkür ederim en içten. Çok faydalı bir forum...
Sağlasın fikoloji uğraştığın icin. Ben 1800 gibi değer gördüm ne kadar doğrudur bilemem.yazılımla 2200hz gerçek değeri ne yazıkki bulamadım, şase mb130p en tutlan şase modellerindendir.
49 inc 4k televizyon isteyenlere regal 49r7020u lps panel mb130 panel ve hdr olan bu tvde HD yayınlar çamur gibi olmaz değilmi veya bulanık
Her 2 sindede farklı panel kullanıldığını bildiğim 48r6520f ile 49r6520f arasında kalsanız
inç farkı dışında hangisi daha baskın çıkar
ayrıca 48 de yazılım mb 211 değilse ve bu yazılım atılıp bt özelliği kazandırılabilinirmi veya bu yazılımın ne faydası olur teşekkür ederim
Yarın kontrol edibilirim uyar mı ?F fikoloji abim bide buna cevap verebilme imkanınız var mı tavsiyenizi aldım teşekkür ederim