teşekkür ederim yanıtınız için 4-5 metre mesafeden karşıdan izleyeceğim.daha kurulum olmadı.iyi bir panelmidir,değil ise iade edebilirimPanel Chot Kontrast 5000:1 Cof 12
teşekkür ederim yanıtınız için 4-5 metre mesafeden karşıdan izleyeceğim.daha kurulum olmadı.iyi bir panelmidir,değil ise iade edebilirimPanel Chot Kontrast 5000:1 Cof 12
Maalesef iyi kötü yorumu yapmıyorum.teşekkür ederim yanıtınız için 4-5 metre mesafeden karşıdan izleyeceğim.daha kurulum olmadı.iyi bir panelmidir,değil ise iade edebilirim
Üretici HKC, Panel Tipi FSA, Yenileme hızı 60hz, Cof sayısı 12
Merhaba panel bilgisi alabilirmiyim.
Teşekkürler.Üretici HKC, Panel Tipi FSA, Yenileme hızı 60hz, Cof sayısı 12
Merhaba, hoş geldiniz.
Onvo OV70F500 televizyonda SDP marka VA (UV2A) panel kullanılmış. Bu cihazın avantajı tekil panelle üretiliyor olması. Dezavantajı ise markanın servis kalitesinin Vestel kadar iyi olmaması.
Toshiba'ların avantajı Vestel güvencesinde olması fakat dezavantajı ise zibilyon tane model ismi olup bu modellerin neredeyse hepsinin karma panel ile üretiliyor olması. Bir televizyonda görüntüyü değiştiren ana etmen kullanılan panel çeşidi. Bu açıdan karma panel çok büyük dezavantaj çünkü VA diye alırsın IPS çıkar veya tam tersi olabilir.
Kataloglarda atılıp tutulan özelliklere ya da model isimlerine çok takılmayın, panel farkı dışında yerli televizyonlar kalite olarak birbirine benzer olur. Yani aslında hangi modeli aldığınızın pek önemi yok, aralarından birini seçin. Subwoofer, kullanılan hoparlör markası gibi şeylere de çok takılmayın bunlar sadece göz boyamak, müşteriyi çekmek için süslenmiş detaylar. Hiçbiri harici hoparlör gibi ses veremez.
Panel Boe Kontrast 1200:1 Cof 12
Arkadaşlar merhaba görselde seri numarası yer alan Toshiba yı aldım. Seri numarasından panel bilgisi, üretim yılı vb hangi bilgileri sorgulayabilirim ve nasıl yapabilirim?
Desteğiniz için teşekkürler
AUO
Merhaba bu panel tipi ile ilgili bilgi alabilirmiyim
Va panel mi oluyor
konunun ilk mesajındaki tablodan kontrol edebilirsiniz.Va panel mi oluyor
Geçmiş olsun. Panel LGMerhaba Vestel 65Q9900 tv in evlat sağolsun ekran resimdeki gibi
Seri nosu:8867452-200392 numarası
PNL no:23760480 şeklinde panel modelini nasıl öğrenebilirim.