Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

V Çevrimdışı

vieri034

Yeni Üye
19 Mar 2024
1
46
Merhaba, ekteki cihaz için panel bilgisi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

IMG_8549.jpg

T Çevrimdışı

turkoman61

Yeni Üye
22 Mar 2024
4
38
Selamun Aleyküm Vestel 65Q9900 SN:9124893300065 rica etsem panel bilgisi verebilirmisiniz arkadaşlar?

T Çevrimdışı

turkoman61

Yeni Üye
22 Mar 2024
4
38
UV2A, VA panel oluyor. VA panelin SHARP markası tarafından geliştirilmiş hali. Normal VA'ya göre biraz daha canlı renkler ve daha koyu siyahlar sunması beklenir.
hocam teşekkür ederim anladığım kadarıyla standart bir VA panel değil geliğtirilmiş VA panel oluyor bu peki açılı izlenimde renkde sapma çokmudur ?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
hocam teşekkür ederim anladığım kadarıyla standart bir VA panel değil geliğtirilmiş VA panel oluyor bu peki açılı izlenimde renkde sapma çokmudur ?
Aynen dediğiniz gibi, VA panelin SHARP tarafından geliştirilmiş versiyonu. IPS kadar geniş açı sunmaz elbette. Ne kadar sapma yapar orasını bilemiyorum. Çok mu yandan seyredeceksiniz televizyonu ?

T Çevrimdışı

turkoman61

Yeni Üye
22 Mar 2024
4
38
Aynen dediğiniz gibi, VA panelin SHARP tarafından geliştirilmiş versiyonu. IPS kadar geniş açı sunmaz elbette. Ne kadar sapma yapar orasını bilemiyorum. Çok mu yandan seyredeceksiniz televizyonu ?
kolduğun biri karşıdayken diğeri tv nin köşe kısmında kalıyor ips istemiştim umarım pişmanlık yaşamam ama dediğiniz gibi geliştirilmiş bir va ise kurdurup deneyimlemek en doğrusu olacak yarına randevu oluşturdu vestel umarım menun kalırız :)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
kolduğun biri karşıdayken diğeri tv nin köşe kısmında kalıyor ips istemiştim umarım pişmanlık yaşamam ama dediğiniz gibi geliştirilmiş bir va ise kurdurup deneyimlemek en doğrusu olacak yarına randevu oluşturdu vestel umarım menun kalırız :)
IPS'te de kontrast ve siyah homojenliği çok kötü oluyor 🙂 Memnun kalmazsanız Vestel zorluk çıkarmaz diye tahmin ediyorum.

B Çevrimdışı

bilgekagan

Yeni Üye
23 Mar 2024
1
33
Merhaba, fotoğraftaki

20240323_133242513d2ab19a605d2b.jpg

cihaz için panel bilgisi paylaşabilir misiniz?

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. harika iş yapıyorsunuz. ellerinize sağlık.

Geri
Üst Alt