Panel Hkc Yapısı Fsa Kontrast 5000:1 Cof 12Merhaba, ekteki cihaz için panel bilgisi alabilir miyim? Teşekkür ederim.
Panel Sakai Yapısı Uv2a Kontrast 4000:1 Cof 12Selamun Aleyküm Vestel 65Q9900 SN:9124893300065 rica etsem panel bilgisi verebilirmisiniz arkadaşlar?
sanırım va Panel peki ips panelden aşağı kalır yönü nedir ben normalde ips panel istiyordum iade etmelimiyim nedersiniz ?Panel Sakai Yapısı Uv2a Kontrast 4000:1 Cof 12
UV2A, VA panel oluyor. VA panelin SHARP markası tarafından geliştirilmiş hali. Normal VA'ya göre biraz daha canlı renkler ve daha koyu siyahlar sunması beklenir.yani panel ips mi va mı kardeşim bilgim yok açıkcası
hocam teşekkür ederim anladığım kadarıyla standart bir VA panel değil geliğtirilmiş VA panel oluyor bu peki açılı izlenimde renkde sapma çokmudur ?UV2A, VA panel oluyor. VA panelin SHARP markası tarafından geliştirilmiş hali. Normal VA'ya göre biraz daha canlı renkler ve daha koyu siyahlar sunması beklenir.
Aynen dediğiniz gibi, VA panelin SHARP tarafından geliştirilmiş versiyonu. IPS kadar geniş açı sunmaz elbette. Ne kadar sapma yapar orasını bilemiyorum. Çok mu yandan seyredeceksiniz televizyonu ?hocam teşekkür ederim anladığım kadarıyla standart bir VA panel değil geliğtirilmiş VA panel oluyor bu peki açılı izlenimde renkde sapma çokmudur ?
kolduğun biri karşıdayken diğeri tv nin köşe kısmında kalıyor ips istemiştim umarım pişmanlık yaşamam ama dediğiniz gibi geliştirilmiş bir va ise kurdurup deneyimlemek en doğrusu olacak yarına randevu oluşturdu vestel umarım menun kalırızAynen dediğiniz gibi, VA panelin SHARP tarafından geliştirilmiş versiyonu. IPS kadar geniş açı sunmaz elbette. Ne kadar sapma yapar orasını bilemiyorum. Çok mu yandan seyredeceksiniz televizyonu ?
IPS'te de kontrast ve siyah homojenliği çok kötü oluyor Memnun kalmazsanız Vestel zorluk çıkarmaz diye tahmin ediyorum.kolduğun biri karşıdayken diğeri tv nin köşe kısmında kalıyor ips istemiştim umarım pişmanlık yaşamam ama dediğiniz gibi geliştirilmiş bir va ise kurdurup deneyimlemek en doğrusu olacak yarına randevu oluşturdu vestel umarım menun kalırız
SAKAI PanelMerhaba, fotoğraftaki
cihaz için panel bilgisi paylaşabilir misiniz?
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. harika iş yapıyorsunuz. ellerinize sağlık.