Vestel oyuncu monitörünü satışa çıkardı (Haziran 2025)

turkomans

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
turkomans
En az 2K olsaymış iyiymiş. Full hd 24 inç için yeterli gibi sonuçta giriş seviye amaçlanmış gibi. Panelin marka bilgisi mevcut değil. Detay verilse daha iyi olurmuş. Oyuncu monitör fiyatlarını bilmiyorum umarım uygundur.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

IMG_2199.jpg
IMG_2200.jpg
IMG_2201.jpg

Fiyat bana biraz yüksek geldi. 2K 180Hz Curved 27'' monitörler 7400tl

Bilen birisinin yazdığı iyi oldu :)

A32 modelini kullanıyorum fena değil.
Va paneli beğenen var beğenmeyen var IPS hayranları hiç sevmez ama siyah doğruluğu açısından VA daha iyi. Ben PS5’te LG TV kullanıyorum OLED 48” biraz büyük kaçıyo mesafe olarak ama oledden va’ya geçince çöp gibi olur mu bilemedim.

Va paneli beğenen var beğenmeyen var IPS hayranları hiç sevmez ama siyah doğruluğu açısından VA daha iyi. Ben PS5’te LG TV kullanıyorum OLED 48” biraz büyük kaçıyo mesafe olarak ama oledden va’ya geçince çöp gibi olur mu bilemedim.
Panel aynı nitelikte olursa güzel olur.

Panel aynı nitelikte olursa güzel olur.
Oled monitörler gereksiz pahalı tv fiyatı kadar istiyorlar. Benim 48” Tv’yi satışa koysam 30 bine satamam ama sarı sitede 27” monitör fiyatı 20 binden aşağı yok 🤷‍♂️ üstelik güncel webos’tan mahrum kalınacak

En güzeli ben büyük ekrandan devam :)

Oled'den Va geçmek :saskin

Fiyat pahalı.
2K olsa neyse ama Full HD için fiyat fazla.
Muhtemelen Çin'den ithal üründür diye düşünüyorum.

Alternatif örnekler;

CSOT VA Panel;

AUO IPS Panel;

AUO IPS panel olanın aslında AUO VA olanı vardı ama muhtemelen üretimi bitti.
5000 lira civarı çok iyi bir üründü.

Oled monitörler gereksiz pahalı tv fiyatı kadar istiyorlar. Benim 48” Tv’yi satışa koysam 30 bine satamam ama sarı sitede 27” monitör fiyatı 20 binden aşağı yok 🤷‍♂️ üstelik güncel webos’tan mahrum kalınacak

En güzeli ben büyük ekrandan devam :)
4K monitör mü?

Benim kullandığım LG C2 48” Oled Tv
4K Oled monitörlerin 27” boyutları bu televizyondan daha pahalı.
OLED monitörler pahalı maalesef.
Bir de QD-OLED olayı var o ne bilmiyorum.
Quatum DOT'un OLED'de olmaması lazım. :hmm

Geri
Üst Alt