VESTEL OLED 65OB9900

L Çevrimdışı

leventnrn

Yeni Üye
23 Kas 2018
8
42
Adem Helvacı Ado üstadım teknosada ki indirimide degerlendirip 7.400 liraya LG55B7V Oled tv aldım. Vestelle arasında cok kalmıştım ama hem fiyatın uygunluğu hemde vestelde dolby vision gibi bazı donanımların olmayışı nedeniyle LG yi seçtim. Yardımlarınız için teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado üstadım teknosada ki indirimide degerlendirip 7.400 liraya LG55B7V Oled tv aldım. Vestelle arasında cok kalmıştım ama hem fiyatın uygunluğu hemde vestelde dolby vision gibi bazı donanımların olmayışı nedeniyle LG yi seçtim. Yardımlarınız için teşekkürler

Gayet makul ve yerinde bir tercih olmuş azizim. Zaten Vestel de gidip paneli LG den alıyor. Verdiğiniz karar ile eksiğini değil, fazlasını almış oldunuz.

Güzel günlerde kullanmanızı dilerim :ok

O Çevrimdışı

outlander

Yeni Üye
15 Ara 2018
12
57
sayın Ado çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. sizden 2 ricam olacak birincisi VESTELin bu oledi hakkında ne düşünüyorsunuz, birde telefunken 65tu7040 modeli ile sizden hep yorum bekledim ama yazmadınız telefunken 7040 sayfasında. yorumunuz nedir.
ilave olarak sony 65xf9005 modeli için düşünceniz.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011

Hayırlı olsun. WEBOS sizi smart yönünden oldukça tatmin edecektir. :ok
2017 üretimi bir model de olsa LCD panele göre fazlasıyla iyi olacaktır.

burakcalik Çevrimdışı

burakcalik

Yeni Üye
16 Ocak 2019
1
33
Aslında Vesteldeki panel 65" LG B7 OLED ile aynı ise, Vestel alınıp yanına bir android tv box alınabilir.
Şu an Xiaomi'nin android tv box'ı Netflix ile HDR10 destekliyor.

Tek eksiği Dolby Vision olacak sanırım. Dolby Vision için de binlerce TL fark verip LG almaya değmeyebilir.

Bu arada Adem Helvacı Ado Oled'ler yıllardır değişmiyor demişsin ama LG'nin 2018 Oled'lerinde (C8 falan) burn-in sorunları büyük ölçüde çözülmüş.
rtings incelemelerinde öyle görünüyor. Şimdi 2019 modellerinin de incelemeleri gelsin bakalım neler yapmışlar.

Geri
Üst Alt