O dediğiniz şeyi nasıl deneyeceğim?Tarayıcının güncel güvenlik sertifikalarına sahip olmaması nedeniyle bazı siteler görüntülenemiyor. Ne yazık ki yapılacak bişey yok. Bendeki MB95de de aynı durum var. Bazı tunnel siteleri aracılığıyla bağlanabilme ihtimaliniz var deneyebilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse TV'denO dediğiniz şeyi nasıl deneyeceğim?
Maalesel başarılı bir sonuç alamadım. Her site açılmıyor açılanda da videolar yüklenmiyor ne yazık ki.. TV 'nin yazılımını güncelleyemez miyim, güncelleyebilirsem sorun çözülür mü?Örnek vermek gerekirse TV'denZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sitesine giriyorsunuz. Şuan evde olmadığım için deneyemiyorum. Eğer TV bu siteyi açıyorsa bu site üzerinden film izleyeceğiniz siteye gireceksiniz. Böylece sitenin proxysini kullandığınız için sertifika olayını bypass etmiş oluyorsunuz. Bu site çalışmazsa buna benzer bir sürü site var Google'a tunnel siteleri yazıp çıkan adresleri TVde deneyebilirsiniz. Dediğim gibi TV yanımda olmadığı için şuan deneyemiyorum. Deneyip sonuca vardığınız siteleri buradan paylaşırsanız faydalananlar olabilir.
Ne yapmam gerek?Flaş desteği yok mobil film sitelerini deneyin
Maalesel başarılı bir sonuç alamadım. Her site açılmıyor açılanda da videolar yüklenmiyor ne yazık ki.. TV 'nin yazılımını güncelleyemez miyim, güncelleyebilirsem sorun çözülür mü?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapmam gerek?