slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Güle güle kullanın.Tşk ederim yazılım başarılı
Güle güle kullanın.Tşk ederim yazılım başarılı
Eklediğiniz bu iki resimde farklı ana kartlar var. Resimlere ait tv ler sizde mi bulduğunuz resimleri mi buraya ekliyorsunuz.Tşk ederim yazılım başarılı
merhaba dosyaya giriş yapamıyorum bana burdan atabilir misinizYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Dosya izni tanımlanmadan dosyaya giriş yapamazsınız.merhaba dosyaya giriş yapamıyorum bana burdan atabilir misiniz
Tşk ederim yazılım başarılı
Eklediğiniz bu iki resimde farklı ana kartlar var. Resimlere ait tv ler sizde mi bulduğunuz resimleri mi buraya ekliyorsunuz.
İki resim var hangi tv için yazılım lazım.merhaba dosyaya giriş yapamıyorum bana burdan atabilir misiniz
İki resim var hangi tv için yazılım lazma
masada olan hocam duvara asılı olan tv için değilİki resim var hangi tv için yazılım lazım
Masada olanla yarım saat önce yazılım verildi bildirimleri kontrol edinmasada olan hocam duvara asılı olan tv için değil
hocam giriş yapamıyorum bana burdan atamaz mısınızMasada olanla yarım saat önce yazılım verildi bildirimleri kontrol edin
Tekrar yetki verdim bildirimi kontrol edin beğen tıklayın sağ üstte dosyayı indir var oraya tıklayın yazılımı yükledikten sonra sonucu yazınhocam giriş yapamıyorum bana burdan atamaz mısınız
Daha önce de yazdım,buradan da yazayım , sana dün mb97 yazılımı vermiştim,o yazılımı yüklerken tv yere düştü de mb96 mı olduhocam giriş yapamıyorum bana burdan atamaz mısınız
Yok bu Mb96 bizim komşunun benimki tmmDaha önce de yazdım,buradan da yazayım , sana dün mb97 yazılımı vermiştim,o yazılımı yüklerken tv yere düştü de mb96 mı oldu
Her iki tv için size yazılım verilmiştiYok bu Mb96 bizim komşunun benimki tmm
Benim yaptığım şaka idi ,mb97 düşüp mb96 olur mu , güle güle kullan tekrarYok bu Mb96 bizim komşunun benimki tmm
lMB97 linki alanbilir miyim?B Bozoklu, Yazılım verildi.
Vestel mb97 Yazılım güncellemek istiyorum
vestel mb 97 yazılım yuksetmek ıstıyorum yutube ve neflıx yuklenmıyortavsiyeforumu.com