By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,635
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim.youtube çalıştı.gönderdiğiniz yazılımı yükledim ve oldu. İyiki varsınız. Bir çocuk daha sevindi.![]()
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim.youtube çalıştı.gönderdiğiniz yazılımı yükledim ve oldu. İyiki varsınız. Bir çocuk daha sevindi.![]()
Tv sıfırlamayı denediniz mi.?Merhaba benim tv yine sunucudan cevap alımamıyor diye mesaj çıkıyor. En son verdiğiniz mb96 yazılımını yükledim. Youtube açılmıştı. Fakat şimdi yine aynı sorun var. Yardımcı olurmusunuz.
tv nasıl sıfırlanıyorÖncelikle usb giriş portu çalışıyor mu kontrol edelim bunun için usb flash bellek içerisine bir klip ve mp3 dosyası kopyalayıp televizyona takın televizyon flash belleği görüyor mu bunu bir kesinleştirelim görüyorsa tv nin yazılım yüklememe gibi bir lüksü yok görmüyorsa giriş portu arızalıdır klip ve mp3 dosyasını görüyorsa yazılımın flash belleğe hatalı kopyalandığını anlamamız gerekiyor zipten çıkarılmış klasörsüz 2 adet beyaz dosya olacak farklı bir şey olmayacak %100 yüklenir binlerce kişi yükledi.
menü 4725 > diagnostictv nasıl sıfırlanıyor