Önemli Vestel Mb82-Mb96-Mb97/98Mb-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb180-Mb181-Mb211-Mb230-Mb300 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

B Çevrimiçi

byburodo

Yeni Üye
12 Eyl 2025
7
37
Donanımsal arıza var. Anakart ile wifi kartı arası kablo arızalı söküp geri takmak çözüm olabiliyor.
Hocam Şuan denedim hatta dediginizi arka kapagi actim yerlerini taktim cikardim yok yine olmadi, servisin dedigi gibi yazilimsal bir sorun, Guncel yazılım atabilirsek duzelecegini düşünüyorum 2021 den beri guncelleme gelmiyordu zaten

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,116
Hocam Şuan denedim hatta dediginizi arka kapagi actim yerlerini taktim cikardim yok yine olmadi, servisin dedigi gibi yazilimsal bir sorun, Guncel yazılım atabilirsek duzelecegini düşünüyorum 2021 den beri guncelleme gelmiyordu zaten
Tvde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü daha günceli yok bence yanlış bir işlem yapılmadıysa sorun donanımsal

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,116
Hocam merhaba hersey denendi olmuyor , yerkili servis yazilimsal olduğunu söyledi, usb ile guncel yazilim ile çözülecegini en son 2021 yilinda guncelleme yapmis tv ,Guncel yazılım iletebilirmisiniz lütfen

10001687204f6edb58bc46cb7e.jpg
10001686416826b3ead848c15d.jpg

Linkte cevap yazıldı.

B Çevrimiçi

byburodo

Yeni Üye
12 Eyl 2025
7
37

Tvde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü daha günceli yok bence yanlış bir işlem yapılmadıysa sorun donanımsal

Hocam yazılımsal olduğu kesinlesti donanımsal olarak hersey denendi, ri
Hocam çocuklar internetten cizgi film izliyor rica etsem yazilim verseniz denesem bende yukarida herkese verilmis dunden beri bekliyorum, yazilim atalim duzelmezse bildirim size lütfen gönderebilirmisiniz cocuklar üzülmesin diye ugrasiyorum :/

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,116
Hocam yazılımsal olduğu kesinlesti donanımsal olarak hersey denendi, ri
Hocam çocuklar internetten cizgi film izliyor rica etsem yazilim verseniz denesem bende yukarida herkese verilmis dunden beri bekliyorum, yazilim atalim duzelmezse bildirim size lütfen gönderebilirmisiniz cocuklar üzülmesin diye ugrasiyorum :/
Yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,116
Hocam sorun devam ediyor
düzelmedi tek çare fabrika çıkışı yazılımı ,onlada düzelmezse yapacak bişeyim kalmadı :( lütfen iletirmisiniz çökme ve olabilecek tüm sorunlar bana aittir , şimdiden teşekkür ederim emeklerniz çok kıymetli
Yazılım ile boşuna uğraşıyorsunuz tv nin dahili wifi kartı yada anakart ile wifi kartı arası kablosu arızalı daha önce de yazmıştım. Evde modemi konuşlandırdığınız yer tv ye yakınsa internete kablo ile bağlanın

B Çevrimiçi

byburodo

Yeni Üye
12 Eyl 2025
7
37
Yazılım ile boşuna uğraşıyorsunuz tv nin dahili wifi kartı yada anakart ile wifi kartı arası kablosu arızalı daha önce de yazmıştım. Evde modemi konuşlandırdığınız yer tv ye yakınsa internete kablo ile bağlanın
Hocam denedim kablo ile denedim arka kapak actim denedim kablolari söktüm taktim icindeki wifi kablosunu kartini temizledim elektronikciyim yapilmasi gerekeni yaptim ful yazilim olmazise servise verecegim en azından ful yazilim fabrika cikisini denemek istiyorum sorumluluk bende buda olmazsa baska ricam olmayacak

Geri
Üst Alt