cihazda parça değişimi yapılmadıysa etiketini full yazılım konusuna ekleyin.adem hocam vestel 32H9530 17MB181TC anakart panel 23906553. legoda takılı kaldı açılmıyo teşekkürler
bildirim çanından indirebilirsin.Selamlar Vestel 32HB5000 televizyonum açılmıyor Vestel yazısında takılı kalıyor. Rica etsem yazılımını gönderebilir misiniz? Teşekkürler
![]()
panel yazılımını televizyonda çekip buraya ekleyinyokoono
Cod panel (VES390xxxx-xx-xx) ???Merhaba Finlux marka TV'ye Regal marka TV'nin kartını taktım. ama görüntü ters oldu. taktığım karta panel yazılımı atmak istiyorum yazılımı bulamadım yardımcı olur musunuz?
![]()
![]()
You rewrote software that worked for 26 minutes. Why do you want another one?Philips 43PUS6031/12 17mb120 I need full software
![]()
cihazımızda herhangi bir degişiklik yapılmadı. yazılım yüklendi cihaz normale döndü teşekkürlercihazda parça değişimi yapılmadıysa etiketini full yazılım konusuna ekleyin.
Telewizor losowo restartuje się i powraca do ustawień fabrycznych. Wymagana jest pierwsza instalacja.Przepisałeś program, który działał przez 26 minut. Po co ci kolejny?
Philips 43PUS6031/12 17mb120 I need full software
![]()
1. Try Factory Reset : MENU, 4725, Diagnostic, Factory Reset, OKTelewizor losowo restartuje się i powraca do ustawień fabrycznych. Wymagana jest pierwsza instalacja.
![]()
All done, but still restaring after 2-3h of working performs a factory reset itself1. Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne: MENU, 4725, Diagnostyka, Przywracanie ustawień fabrycznych, OK
2. Wypróbuj ostatnie oprogramowanie. Zainstaluj za pomocą MENU 1505
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
It could be a hardware problem. Poorly soldered processor (the balls under the processor) or problems with the flash memory (emmc).All done, but still restaring after 2-3h of working performs a factory reset itself