tv ekranı neden mavi görünüyor.?Merhabalar ben hitachi televizyonumun yazılımını güncellemek istiyorum 2016 dan kalma yüklü bazı şeyler calismamaya basladi uzun zamandır yardimci olursaniz sevinirim.
![]()
![]()
fotoğraftan sanırım ama ekranda bi bozukluk var zaten hafif bozuk gösteriyor normaldedetv ekranı neden mavi görünüyor.?
full yazılım gönderdim önce bunu yükle tv açıldıktan sonra görüntüde düzelme var mı tekrar yaz.fotoğraftan sanırım ama ekranda bi bozukluk var zaten hafif bozuk gösteriyor normaldede
tamamdır deniyorum şimdifull yazılım gönderdim önce bunu yükle tv açıldıktan sonra görüntüde düzelme var mı tekrar yaz.
Hocam usbye zipten cirakip attim disyalari fisten cekip ok tusuna basarken fisi takiyorum isik kisa bir sürr yanıp sönüyor hiç tv actigimda renkler aynı gözle bakarken beyaz ama fotografta mor-mavi cıkiyorfull yazılım gönderdim önce bunu yükle tv açıldıktan sonra görüntüde düzelme var mı tekrar yaz.
cihazda son sürüm yüklü servis menüsünde cihazı sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.Youtubeda video açınca direkt ilk dakikada donma takılma yaşıyorum, düzelmesi için fişi çıkartıp takmam gerekiyor. Güncellemeyle sorunum çözülür mü?
![]()
hocam son yazdığım mesaja bi bakar mısın sana zahmet görmediysen diye yazıyorumcihazda son sürüm yüklü servis menüsünde cihazı sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.