yazılım güncellendi ancak dediğiniz gibi uygulamalar yok. ilginize teşekkürler.Kullanabileceğinizi sanmıyorum tv nizde eski bir ana kart olmasına rağmen daha güncel yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
yazılım güncellendi ancak dediğiniz gibi uygulamalar yok. ilginize teşekkürler.Kullanabileceğinizi sanmıyorum tv nizde eski bir ana kart olmasına rağmen daha güncel yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Ilk sayfaya gözatın.merhaba JVC 50vu73t tv'm 2-3 aydır kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, sorunlu olan kumanda da değil. yeni kumanda da aynı durumda. yazılım güncellemesi yapmanın sorunu çözebileceğini düşündüm. en güncel uygun yazılımın hangisi olduğu hakkında bilgili bir arkadaş yönlendirebilir mi ve indirme linki için de onay rica ediyorum. teşekkürler.
Rica ederiz.yazılım güncellendi ancak dediğiniz gibi uygulamalar yok. ilginize teşekkürler.
Yazdıklarınıza göre yazılımsal sorun yok donanımsal arıza var.merhaba JVC 50vu73t tv'm 2-3 aydır kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, sorunlu olan kumanda da değil. yeni kumanda da aynı durumda. yazılım güncellemesi yapmanın sorunu çözebileceğini düşündüm. en güncel uygun yazılımın hangisi olduğu hakkında bilgili bir arkadaş yönlendirebilir mi ve indirme linki için de onay rica ediyorum. teşekkürler.
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Tv deki sorun nedir?Merhaba kolay gelsin yazılım için yardım edermisiniz
![]()
Youtube de ve listede donma varTv deki sorun nedir?
teşekkür ederim. kolay gelsinYazılım verildi bildirimi kontrol edin.