güneşin oğlu
Yeni Üye
tamm tşk ederim hocam ilgine, hakkını helal et selametletivinizde hdr10 mevcut, vestelde hdr aktif etme kapatma diye bir özellik yok, kendiliğinden açıktır. diye belirttim
tamm tşk ederim hocam ilgine, hakkını helal et selametletivinizde hdr10 mevcut, vestelde hdr aktif etme kapatma diye bir özellik yok, kendiliğinden açıktır. diye belirttim
bende deneyim merak ettim şimdi... ancak samsung sony lg gibi tv'ler için görünüyor vestel yada jvc tv yok içinde..?selam,
tivinizde hdr10 mevcut, vestelde hdr aktif etme kapatma diye bir özellik yok, kendiliğinden açıktır.
hdr video indirip test edebilirsinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ayrıca cihazını en güncel sürüme yükseltmek içincore çekirdek yazılımını indirip yükleyebilirsinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
benim tvde bu şekilde usb den video oynatınca hdr yazısı çıkıyor.
edit: görseller eklendi
Merhaba arkadaşlar..Elinde SwProfile.BIN_Patcher programı olan varmı acaba Giray hocanın programı..Benim pc de vardı ama sanırım silmişim yanlışlıkla..Buradan paylaşabilirmisiniz rica etsem..Saygılar..
Aksam eve gecinde gdrive a yukler link atarim...
Çok teşekkürler çok makbule geçecek..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Kardeş nu linki nir bir incele. belki sorununa çözüm bulursunVESTEL 42FA7500 MB96 ANAKART
SERİ NO: 7522576600960
FABRİKA YAZILIMI LAZIM ARKADAŞLAR ACIL YARDIM EDERMISINIZ.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VESTEL 42FA7500 MB96 ANAKART
SERİ NO: 7522576600960
FABRİKA YAZILIMI LAZIM ARKADAŞLAR ACIL YARDIM EDERMISINIZ.
sorunu çözdüm teşekkürler son olarak güncel yazılımı yüklemek isterim tavsiyeniz var mı?rar dostasının içinde 3 adet dosya var hepsini flaşa atıp öyle kurulum mu yapacağım teşekküreler?
Karseş yükledinmi yazılımırar dostasının içinde 3 adet dosya var hepsini flaşa atıp öyle kurulum mu yapacağım teşekküreler?