Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

WhatsApp-Image-2026-03-12-at-15.20.25.jpg
Olan yazılım versiyonunu yazdım istiyorsanız yetki verilir tv deki sorun nedir?

hocam tv hiç güncelleme almadı blue tv hatası veriyor uygun olan yazılım ne ise neyi uygun görüyorsanız teşekürler ilginiz ve yardımınız için.

hocam tv hiç güncelleme almadı blue tv hatası veriyor uygun olan yazılım ne ise neyi uygun görüyorsanız teşekürler ilginiz ve yardımınız için.
Blue tv için yorum yapamam mb130 Anakart' ın güncel yazılımının yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.

merhabalar vestel 17mb140 anakartlı televizyonumun vestel yazısı geliyor ve tekılı kalıyor hangi yazılımı kullanmalıyım. bana indirme yetkisi verebilirmisiniz.

bildirim çanından güncelleme yazılımına ulaşabilirsin.
teşekkürler. indirdim kurulumu yapıp durumu paylaşırım

merhabalar vestel 17mb140 anakartlı televizyonumun vestel yazısı geliyor ve tekılı kalıyor hangi yazılımı kullanmalıyım. bana indirme yetkisi verebilirmisiniz.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

WhatsApp-Image-2026-03-15-at-10.29.58.jpg
merhaba hayırlı işler bu versiyon için full yazılım gerekli tvdeki sorun source tuşu işlemiyor ve kanalların bir kısmı var bir kısmı yok

WhatsApp-Image-2026-03-15-at-10.29.58.jpg
merhaba hayırlı işler bu versiyon için full yazılım gerekli tvdeki sorun source tuşu işlemiyor ve kanalların bir kısmı var bir kısmı yok

15df75fb88e51ae23.jpg

Youtube'da video izlerken bir süre sonra yükleniyor yazısıyla donuyor. Güncelleme yazılımı talep ediyorum.

15df75fb88e51ae23.jpg

Youtube'da video izlerken bir süre sonra yükleniyor yazısıyla donuyor. Güncelleme yazılımı talep ediyorum.
Google translate
Yaşınız benimkiyle aynı olduğuna göre, size cevap vereceğim. :sirit
Televizyonda en son yazılım sürümü yüklü. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin: menü, 4725, Dignostic, Factory Reset, OK.

Son düzenleme:
Merhaba,
Vestel 48Fd7300 anakart mb211 yazılım güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim? Yazılım dosyası olarak hangisini indirmem lazım

IMG_20260317_194557.jpg

merhabalar cihazımın arka kapağındaki bilgiler bu şekilde ve arızam televizyon açılıyor vestel yazısı gitmiyor sol altta bulunana ışık yanıp sönüyor."

WhatsApp-Image-2026-03-18-at-08.54.47.jpg

Geri
Üst Alt